Οκτώ χρόνια φυλακή στον Αρτέμη Σώρρα

Οκτώ χρόνια φυλακή στον Αρτέμη Σώρρα.

Με οκτώ χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς και η σύζυγός του, για για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Επίσης, του επιβλήθηκε και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του.

Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα είχε καταθέσει μήνυση πρώην συνεργάτης του ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ την εποχή που διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση παιδότοπων.

Αναλόγως, ο κουμπάρος του κατήγγειλε τον Σώρρα ότι του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του λαμβάνοντας από το Σώρρα ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Η ποινή επιβλήθηκε ερήμην του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος δεν εκπροσωπήθηκε ούτε από δικηγόρο.

Συνεπώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 

http://m.tvxs.gr/mo/i/222790/f/news/ellada/okto-xronia-fylaki-ston-artemi-sorra.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License