ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Κόψε το νήμα σου μαριονέτα

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα της 10 Μάρτη στο δημαρχείο και στα ΕΛ.ΤΑ της Δάφνης.

Στην ίδια περιοχή πριν απο επτά χρόνια το ίδιο βράδυ έπεσε νεκρός απο σφαίρες μπάτσων ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας.Επτά χρόνια μετά δεν ξεχνάμε κανέναν νεκρό σύντροφο που έδωσε την ζωή του για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Σε καιρούς καταστολής ξεγλιστράμε και περνάμε απ'τα κομμένα σύρματα του φράχτη που υψώνει το κράτος και ταυτόχρονα τα μπαζώνει με φόβο και καταστολή απέναντι σε κάθε μορφή αντίδρασης που πλανιέται στους δρόμους.Στους στόχους που επιτεθήκαμε οι μηχανισμοί παίζαν την συμφωνία της καταστροφής πριν την έκρηξη τους λίγα μέτρα απ'την στάσιμη περιπολία, απ'τα κρατικά γουρούνια της αστυνομίας στο μετρό της Δάφνης που επιτηρούν την έννομη ζωή των μαριονετών της πόλης, δουλειά, σπίτι, καφέ, νυχτερινή διασκέδαση.Κάθε μέρα πλήρως ελεγχόμενη χωρισμένη σε ασχολίες, η ρουτίνα της πόλης.

Όμως η ιστορία γράφεται όταν το βουβό πλήθος αποχωρεί και προελαύνουν οι αρνητές της σιωπής.Εκεί που εμείς σβήνουμε την οργή μας με φωτιά και την φωτιά μας με βενζίνη.Είμαστε όλοι αυτοί που δεν μας χωράει ο κόσμος σας.Ιδρώστε για να τον προστατέψετε με ένα χαμόγελο στα χείλη μέχρι να έρθει η καταστροφή του.

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε ΖΗΤΩ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

Η 10 ΜΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΓΕΝΝΑ

Αλληλεγγύη στους κατηλειμμένους χώρους που εκκενώθηκαν και στους συλληφθέντες συντρόφους  μετά την τελευταία κατασταλτική επίθεση του κράτους.10,100,1000 καταλήψεις ενάντια σ'εναν κόσμο οργανωμένης σήψης.

Επίθεση με όλα τα μέσα στο καθεστώς είτε με αριστερή είτε με δεξιά κυβέρνηση για την ΑΝΑΡΧΙΑ  

Αγέλες της φωτιάς-FAI/IRF

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License