[Αρκαδία] Νεκρός εργάτης Καθαριότητας στο Λεωνίδιο

6 Μάρτη 2017

Τραγική κατάληξη είχε εργατικό ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Λεωνίδιο, με απορριμματοφόρο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα 57χρονος δημοτικός υπάλληλος, που εργαζόταν ως συνοδός στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο άτυχος άντρας κατέβηκε από τη θέση του και βρέθηκε μεταξύ του οχήματος και παρακείμενου τοίχου τη στιγμή που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος εργάτης κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο διατηρούσε τις αισθήσεις του και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον "κρατήσουν στη ζωή"…

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License