Οι φαντάροι θέλουν ολοκληρωμένη φροντίδα Υγείας και όχι τον Π.Καμμένο σε ρόλο Βοναπάρτη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Οι φαντάροι θέλουν ολοκληρωμένη φροντίδα Υγείας και όχι τον Π.Καμμένο σε ρόλο Βοναπάρτη!

  Τα προβλήματα των φαντάρων με το Υγειονομικό γνωστά. Ολόκληρα τάγματα στην παραμεθόριο χωρίς γιατρό. Επιφανειακές εξετάσεις στην κατάταξη χιλιάδων νέων ανθρώπων. Πλέον ακόμη και τα εμβόλια γίνονται στους νεοσύλλεκτους αν υπάρξουν διαμαρτυρίες τους και απασχολήσουν αυτές τα μέσα. Πολλές φορές φαντάροι πρέπει να κάνουν εγχείριση και οι μόνιμοι στρατιωτικοί γιατροί τους το αρνούνται. Την άσχημη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση οξύνει η σημερινή πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που αρνείται να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απώλεια του 21χρονου Νικήτα που αφέθηκε στο ΚΕΕΜ να χαροπαλεύει αβοήθητος 10 μέρες, για να φορτωθεί σε ένα  λεωφορείο των ΚΤΕΛ Σπάρτης και να πέσει σε κώμα μόλις μπήκε στο 401 Σ.Ν.
Αιτία, η εκμετάλλευση των φαντάρων γιατρών για την κάλυψη των κενών ενός καταρρέοντος συστήματος υγείας, που δέχεται τα αλλεπάλληλα πλήγματα των μνημονίων ενώ ταυτόχρονα παίζεται η ακροδεξιά μιλιταριστική οπερέτα "το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων". Αυτά είναι τα προβλήματα. Και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αντί για αυτό όμως οι πολιτικοί που προκαλούν τα προβλήματα, πάντα με την προβολή των φιλικά προσκείμενων μέσων αναλαμβάνουν ρόλο Βοναπάρτη και με την επίδειξη αυταρχισμού φέρνουν την κάθαρση! Το άρθρο του militaire.gr αποτυπώνει αυτή την κατάσταση και παράλληλα προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για τις διακρίσεις στην προσφορά των υπηρεσιών υγείας ανάλογα την σχέση με τον υπουργό, αλλά και την ευκαιριακή -αδιέξοδη αντιμετώπιση των ζητημάτων μέσω των ποινών. 
Γιατί “έβρεξε φυλακές” στο 401 από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο! http://www.militaire.gr   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τηλ: 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License