[Ζωγράφου] Παρέμβαση - μοίρασμα κειμένων έξω από τη Βίλα

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μοίρασμα κειμένων έξω από την πόρτα της Βίλας Ζωγράφου. Μέσα σε μισή ώρα εμφανίστηκαν φουλ μπάτσοι. Αυτή τη στιγμή καμιά 10αριά αηΔΙΑΣ στη Γαρδένια και 2 διμοιρίες ΜΑΤ έξω από την Βίλα.

Σήμερα το απόγευμα σύντροφοι/ισες πραγματοποιούν μοίρασμα κειμένων στη γειτονιά κοντά στη βίλα. Κρεμάστηκε πανώ στο δημαρχείο και εδώ και κάποια ώρα βρίσκονται έξω από το χώρο και μοιράζουν κείμενα. Σχεδόν καπάκια εμφανίστηκαν διαφόρων λογιών μπάτσοι και έχουν αποκλείσει την είσοδο του χώρου. Οι διας είναι στη γαρδένια, στη συμβολή των Γ. Ζωγράφου και Παπάγου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License