Στήριξη Καλέσματος Συγκέντρωσης-Μικροφωνικής ενάντια στην 7η Διεθνή έκθεση γούνας


Στις 30 Μάρτη, ξεκινάει η 7η έκθεση γούνας. Αυτού του είδους οι μαζώξεις, αποτελούν μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της επίδειξης  πλουτισμού, καθώς αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως στον βωμό του κέρδους καμιά ζωή ανθρώπινη ή μη δεν έχει αξία, πέρα από την αξία της εκμετάλλευσής. Ως συλλογικότητα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αναγκαιότητα στήριξης των καλεσμάτων, ενάντια σε αυτού του είδους τις πρακτικές, που για εμάς αποτελούν άλλη μια έκφραση της κυριαρχίας . Συναισθανόμαστε τα μη-ανθρώπινα ζώα που βασανίζονται γδέρνονται και δολοφονούνται όπως συναισθανόμαστε τον βασανισμό και την εξόντωση των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων ανθρώπινων ζώων, την δική μας δηλαδή εξόντωση και βασανισμό. Εχθρευόμαστε τους ανθρώπους που ''παράγουν'', φοράνε, εμπορεύονται την γούνα όπως εχθρευόμαστε τα αφεντικά μας και τους εξουσιαστές μας.

Η παύση της εμπορευματοποίησης και εξόντωσης της φύσης και των μη ανθρώπινων ζώων, αποτελούν ένα πεδίο αγώνα, στο οποίο θέλουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε καθώς και να προωθούμε.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.


Συγκέντρωση-Μικροφωνική ενάντια στην 7η Διεθνή έκθεση γούνας

01/04/2017 στις 4 μμ. Μοναστηράκι

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License