Την Παρασκευή 07/4, ο Mohamed A. θα περάσει από συνέντευξη προκείμενου να εξεταστεί το αίτημα ασύλου που έχει καταθέσει εδώ και 1,5 μήνα. Ο Mohamed A. είχε αιτηθεί για άσυλο και πριν κάποιους μήνες, όμως η υπηρεσία ασύλου δεν έκανε δεκτά τα αιτηματά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί από τον Οκτώβριο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου προς απέλαση.

Στις 13/12 άρχισε απεργία πείνας ζητώντας την ακύρωση της απελασής, του καθώς και τη χορήγηση πολιτικού ασύλου, καθώς διωκεται απο το καθεστώς της χώρας του. Μετά από 50 μέρες, εξαιτίας και των πιέσεων που ασκήθηκαν απο αλληλέγγυους, κατάφερε να εξασφαλίσει την άρση της κράτησης του. Παράλληλα όμως, το αιτημά του για ασύλο δεν εξεταζόταν, με αποτέλεσμα να παραμένει σε καθεστώς "ελεύθερης" πλέον ομηρίας.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ MOHAMED A.

ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | 12:00 | ΚΑΜΑΡΑ

Φάμπρικα Υφανέτ

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License