Εχει διαρεύσει από το κράτος ότι θα υπάρξουν εισβολές. Ο πόλεμος χτυπάει ξανά τα σπίτια των προσφύγων, τα κατειλημμένα σπίτια, τους χώρους της αντίστασης. Αυτή την φορά ο στρατός είναι το ελληνικό κράτος. Παιδιά και ανθρώποι χωρίς χαρτιά φυγαδεύονται προς άλλες κατοικίες. Συντροφοι και συντρόφισσες στεγαζόμενοι και μη, σε κάθε σημείο, επαγρυπνούν και ετοιμάζονται να προστατεύσουν τους χώρους τους. Η γειτονιά που φιλοξενεί την εξέγερση και τους κολασμένους του κόσμου βρίσκεται στο πόδι και απόψε δεν κοιμάται.

Παίζετε με τις ζωές μας, παίζετε με την φωτιά. 

Σας περιμένουμε κουφάλες.

Μην κυκλοφορείτε ήσυχοι. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License