Αυτοπτης μάρτυρας σε τραμπουκισμό νεαρών από ελεγκτές του ΟΑΣΘ


Σήμερα Τετάρτη 5 Aπριλίου 2017 στις 9.30 π.μ στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη δυστυχώς ήμουν μάρτυρας τραμπουκισμού δύο νεαρών (αγόρι, κορίτσι) από τους γνωστούς επαγγελματίες τραμπούκους του ΟΑΣΘ. Εγώ ήμουν πεζή, αρχικά άκουσα φωνές, και είδα κατι σπρωξίδια φαντάστηκα ότι θα ήταν καβγάς μεταξύ των τοξικοεξαρτημένων που συχνάζουν στην περιοχή. Όταν άκουσα όμως την κοπελιά να φωνάζει "Φασίστες Φασίστες", καταλάβα ότι κάτι άλλο είχε συμβεί. Πήγα προς το μέρος τους μου είπαν ότι τους κυνηγάνε ελεγκτές επειδή δεν είχαν εισιτήριο, φοβάμαι μάλιστα ότι τους καθυστέρησα στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν. Τα παιδιά φύγανε προς τα δυτικά  και απο πίσω διεκρινα να τους καταδιώκουν δύο ελεγκτές (με σφιγμένο από το μίσος πρόσωπα) και έναν με χαντς-φρι ίσως ασφαλιτη. 

Περιττό να αναφέρω ότι στην εγνατία ενώ πολλοί είδαν το περιστατικό κανείς δεν αντέδρασε και κοιτούσαν όλοι απαθείς σα χάνοι. 

Δεν ξέρω τι επακολούθησε. Δεν ξέρω αν θα διαβάσετε αυτό το ποστ, πάντως οτιδήποτε χρειαστείτε αν χρειαστείτε κάποιον μάρτυρα τις θυμάμαι πολύ καλά τι σκατόφατσες τους.

Την ίδια στιγμή που κόσμος συνωστίζεται σε συσσίτια, που παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα που οι από τα κάτω βιώνουμε την πιο σκληρή επίθεση κράτους και κεφαλαίου ο ΟΑΣΘ συνεχίζει τις επιθέσεις σε ανέργους, φοιτητές, και μετανάστες. Θα μας βρει απέναντί του!

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Θανάση Καναούτη για ένα εισιτήριο....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License