[Θεσσαλονίκη] Εισβολή ΜΑΤ και εκκένωση κατάληψης στέγης μεταναστών στην Άνω Πόλη

Νέα εκκένωση στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε εισβολή των ΜΑΤ και εκκένωση της στεγαστικής κατάληψης "Άλμπατρος" στην Άνω Πόλη. Με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε ένας μετανάστης κρατείται από τους μπάτσους. 

 

από @κάποιος 05/04/2017 6:11 μμ.


Σύμφωνα με το (καθεστωτικό) seleo

Σπίτι στην Άνω Πόλη υπό κατάληψη από αλλοδαπούς.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Άνω Πόλη σήμερα το πρωί, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού προηγήθηκε καταγγελία του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Στο συγκεκριμένο οίκημα διέμεναν παράνομα 13 άτομα. Συνελήφθησαν και τα 13 άτομα - 9 άνδρες και 4 γυναίκες-  με καταγωγή από Αλγερία, Μαρόκο, Πολωνία, Ελβετία, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία.

από @ 05/04/2017 7:04 μμ.


Έκτακτo: Εισβολή των ΜΑΤ σε κατάληψη στέγης μεταναστών στην Θεσσαλονίκη

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε εισβολή από τις κατασταλτικές δυνάμεις και  εκκένωσαν την κατάληψης στέγης μεταναστών «Άλμπάτρος» στην Άνω Πόλη της  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η εκκένωση έγινε νωρίς το πρωί της Τετάρτης μετά από μήνυση του ιδιοκτήτη του σπιτιού και εντολή του εισαγγελέα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 13 συλλήψεις (9 άνδρες, 4 γυναίκες) υπηκόων Ελβετίας Γαλλίας, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία, Μαρόκου, Αλγερίας οι οποίοι θα περάσουν σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη από εισαγγελέα.

Οι 13 συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας, ένας συλληφθέντας κατηγορείται και για αντίσταση και ένας ακόμη για διευκόλυνση απόπειρας απόδρασης.

Έξω από την κατάληψη έγιναν προσαγωγές ατόμων οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από έλεγχο των στοιχείων τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License