[Άνω Γλυφάδα] Επίσκεψη στο σπίτι του πρόεδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών

Στις 6 Απρίλη δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες επισκεφθήκαμε το σπίτι του Τάσου Ταστάνη, πρόεδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών, στην οδό Λιβύης στην Άνω Γλυφάδα.

post image

Στις 6 Απρίλη δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες επισκεφθήκαμε το σπίτι του Τάσου Ταστάνη, πρόεδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών, στην οδό Λιβύης στην Άνω Γλυφάδα.
Φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια και γράφοντας στους τοίχους του σπιτιού του, θελήσαμε να δείξουμε σε αυτό το συριζαϊκο σκουπίδι πως και προσωπικές ευθύνες θα του αποδοθούν για τον ρόλο του σε όσα τελούνται στον χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Έσπευσε ο αγύρτης Ταστάνης με περισσό θράσος να αναφερθεί σε “φασιστική επίθεση”. Η μόνη επίθεση όμως που συνέβη είναι αυτή που τελείται σε βάρος εργαζομένων και ανέργων που κινούνται στην πόλη κάνοντας χρήση των μέσω μαζικής μεταφοράς.


Κι όσο για φασίζουσες και ολοκληρωτικές συμπεριφορές, εμείς εν προκειμένω ως τέτοιες αντιλαμβανόμαστε:

  • Το φακέλωμα κάθε κίνησης μας μέσα στην πόλη με την χρήση ηλεκτρονικών καρτών.
  • Την τοποθέτηση καμερών μέσα στα μ.μ.μ. μετατρέποντας τα σε ένα δυστοπικό πανοπτικό.
  • Τους τραμπουκισμούς από ελεγκτές και μπάτσους σε βάρος επιβατών που από ανάγκη η επιλογή δεν χτυπάνε εισιτήριο.


ΟΥΤΕ ΜΠΑΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΣυντρόφισσες και σύντροφοι
Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License