Καθ' άρματα

Μετά το 1961 και τον Bertrand Russel, μετά τα κατορθώματα της ελληνικής αριστερο-ακροδεξιάς κυβέρνησης, τη σκυτάλη παίρνει η Ελβετία...

post image

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 1961 όταν ο 89χρονος νομπελίστας μαθηματικός και φιλόσοφος Bertrand Russel συλλαμβανόταν ως… "ταραχοποιός"(!) σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο και φυλακιζόταν για μια εβδομάδα! Στις 4 Μαρτίου του 2010, οι δυνάμεις καταστολής της ελληνικής αριστερο-ακροδεξιάς κυβέρνησης ψέκασαν τον 88χρονο τότε Μανώλη Γλέζο και στις 3 Οκτωβρίου του 2016 την 85χρονη αξιωματικό του Δ.Σ.Ε. Κατίνα Μανιτάρα!

Τώρα τη σκυτάλη παίρνει η Ελβετία…

Η ελβετική αστυνομία συνέλαβε μια 86χρονη ακτιβίστρια της ειρήνης, επειδή έγραψε με κόκκινο σπρέι μπροστά σε ένα ξύλινο τοίχο της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας «Χρήματα για όπλα - σκοτώνουν» (εδώ το video-κλαυσίγελως)!

Εξαιρετικά…

Εικόνες:

από @ 13/04/2017 10:02 πμ.


".. Στις 4 Μαρτίου του 2010, οι δυνάμεις καταστολής της ελληνικής αριστερο-ακροδεξιάς κυβέρνησης.." 
Το 2010 δεν είχαμε αριστερο-ακροδεξια κυβέρνηση, δλδ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αν αυτο εννοεις. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License