Οι νεολογισμοί νεο-αριστερά και νεο-αναρχία.


Έχουν ήδη εμφανιστεί στο προσκήνιο οι όροι νεο-αριστερά και νεο-αναρχία. Είναι η γλωσσολογική συνέχεια του νεο-φιλελευθερισμού (neoliberalism) και του νεο-συντηρητισμού (neoconservatism), που ως όροι έχουν ισότιμη έννοια και σημαίνουν ουσιαστικά τη χρήση της πολιτικής, ανεξάρτητα των θέσεών της, για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων, ως επί το πλείστον παράνομων και καταχρηστικών προς το σύνολο της κοινωνίας.

Οι όροι αυτοί εμφανίστηκαν μετά τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις και τη σημαντική στήριξη που δέχτηκε από ντόπιες και ξένες δυνάμεις για να μην αντιμετωπίσει φαινόμενα ολικής καταστροφής, όπως ένα Grexit ή μια επιστροφή στη δραχμή, που αρχικά οι ηγέτες του προκλητικά και ανόητα σχεδίαζαν ως εφικτές πιθανότητες.

O ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να επιβληθεί ως πολιτική δύναμη, αλλά βαφτίστηκε φασιστερά, έδειρε συνταξιούχους και μέλη ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφού έκλεψε τις συντάξεις τους και πάτησε επί των δολοφονηθέντων από τους Γερμανούς Ελλήνων για να προβάλλει το δήθεν αγωνιστικό προσωπείο αυτού που στην πραγματικότητα δέχεται υποστήριξη και ελέγχεται πλήρως από τους ιμπεριαλιστές. Είδε επίσης τα ποσοστά του να πέφτουν σημαντικά και τα αντίστοιχα των δεξιών να ανεβαίνουν, σαν αποτέλεσμα της αποδοκιμασίας της ληστρικής πολιτικής που ξένα συμφέροντα του υπαγορεύουν και δήθεν απάντησεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ακριβώς η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πραγματική απάντηση στο φασιστικό και ληστρικό ΠΑΣΟΚ, έστω και αν δεν μπόρεσε να εκλεγεί ως κυβέρνηση πριν ο Σαμαράς εγκαταλείψει την πρωθυπουργία.

Οι νεολογισμοί που εισήχθηκαν είναι αποτέλεσμα της προπαγάνδας και του πλήρους ελέγχου μέσω αυτής της πρώην δήθεν αγωνιστικής δύναμης της αριστεράς και της αναρχίας, που πλέον και αυτές εντάσσονται πλήρως στα σχέδια και ως πιόνια των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι στον ύπνο τους αποφασίζουν για όλο τον κόσμο, ποιον θα κλέψουν, ποιον θα σκοτώσουν και πόσο όμορφα θα το παρουσιάσουν στους πειθήνιους υποτελείς τους.

Μετά την εξυπηρέτηση όλων των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις κοροϊδίες δήθεν αναρχικών προς αγωνιστές, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πολιτική δύναμη, ακόμα και ανέντακτη, που να μπορεί να τοποθετηθεί απέναντι στον ιμπεριαλισμό, τη μόνη ιδεολογία του πλανήτη, όπως οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές θα ήθελαν να είναι.

Σε αυτό το σημείο περνάμε σε μια παγκόσμια χούντα, χωρίς νόμους, σύνταγμα και δικαιώματα, ελεγχόμενοι από μεγαλοεταιρείες και προς όφελος ελάχιστων μεγαλοκαρχαριών, που χρέος μας είναι να ξεπαστρέψουμε τελείως.

Η απάντηση στον ιμπεριαλισμό δεν είναι κόμματα, ιδεολογίες και πολιτικές. Είναι ένας αγώνας απέναντι στην παγκόσμια χούντα και την καταστροφή που αυτή συνεπάγεται. Και σε αυτή συμμετέχει όποιος έχει ιδεολογία και πολιτική και δεν κρέμεται από τον κάθε τυχάρπαστο αλήτη που δεν έχει τη δυνατότητα να μην καταστραφεί πλήρως από την ίδια ακριβώς χούντα που θεωρεί βλακωδώς ακίνδυνη και σύμμαχό του σήμερα. Το παρελθόν έχει δείξει του λόγου το ακριβές.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License