[Ήρακλειο Κρήτης]-Κλοπή του ταμείου και γενέθλια της κατάληψης

Κλοπή του ταμείου και γενέθλια της κατάληψης

Την Πέμπτη 13/4 ανακαλύψαμε πως οι κλειδαριές δυο δωματίων είχαν παραβιαστεί. Το ένα δωμάτιο ατόμου εμπιστοσύνης που έχει επιλεχθεί απο τη συνέλευση να διαχειρίζεται και να φυλάει στο χώρο του το ταμείο. Και το άλλο συγκατοίκου που λείπει εκτός πόλης για τις γιορτές. Το ποσό ηταν αρκετά δυναμικό μιας και το μαζεύαμε για τα πολλά προβλήματα που βγάζει το κτίριο κατα καιρούς λόγο παλαιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περύπου το μίσο ποσό είχε σκόπο να χρησιμοποιήθει στην ανακαίνιση του κτιρίου για φιλοξενία προσφύγων (λόγο ακύρωσης του project βέβαια, είχε αποφασιστεί η αποστολή των χρημάτων σε άλλες καταλήψεις στέγης). Δυστυχώς τα λίγα στοιχεία δεν μας βοήθησαν να ξέρουμε με σιγουριά ποιός είναι ο δράστης. Εντωμεταξύ το γεγονός δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα θα γιορτάσουμε με ενα 3ήμερο εκδηλώσεων τα 12 χρόνια κατάληψης. 
Υ.Γ.Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ξέγνοιαστα στις 12-14/5. Ανάρτηση αφίσας σύντομα!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΚΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Συνελευση κατάληψης στέγης Αυτοδιαχειριζόμενη Εστία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License