Σαντιάγο, Χιλή: Σαμποτάζ σε σιδηροδρομικές γραμμές

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/04/24/santiago-chile-reivindicacion-de-sabotaje-a-linea-ferroviaria-en-talagante/

 

Αναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά μια δράση σαμποτάζ στις σιδηροδρομικές γραμμές της συνοικίας του Ταλαγάντε την Κυριακή 19 Μάρτη 2017. Μπλοκάραμε την εύρυθμη λειτουργία της κρατικής μηχανής πυρπολώντας λάστιχα την στιγμή ακριβώς που πλησίαζε το φορτηγό τρένο, και γίναμε μάρτυρες του συναγερμού που σήμανε με φώτα και κόρνες για την επικείμενη συνάντηση του τρένου με την εξεγερτική φωτιά που ανάψαμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούμε αυτή τη δράση, έχουμε παρεμποδίσει αυτές τις μηχανές με κοτρώνες, φλεγόμενα λάστιχα, γκαζάκια, κορμούς δέντρων, μπάζα κ\ι ακόμα περισσότερα λάστιχα στην πυρά… Δεν πρόκειται να σταματήσουμε! Θα συνεχίσουμε αυτή μας την πρακτική και σ’ άλλες συνοικίες αυτής της σάπιας πόλης. Γιατί; Γιατί είμαστε αναρχικοί! Εχθροί του Κεφαλαίου και του κράτους, των θλιβερών φυλάκων τους και κάθε αηδιαστικής μηχανής των εξουσιαστών.

Με αυτές τις φλόγες στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στα συντρόφια της κατάληψης Θεμιστοκλεόυς 58 στην Ελλάδα, είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα που κάνετε, από την Χιλή ως την Ελλάδα, όλη μας την συνενοχή.

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα σε δράσεις στην εξεγερμένη μνήμη του Χαβιέρ Ρεκαμπαρρέν· 2 χρόνια μετά το χαμό του από χτύπημα λεωφορείου, ο ακρατικός κι αντισπισιστής νέος ζει σε κάθε έκφραση των οδομαχιών.

Κλείνουμε κάνοντας σαφές πως αυτή η ενέργεια είναι επίσης μια ένδειξη αλληλεγγύης στους ανατρεπτικούς, αυτόνομους και ελευθεριακούς συντρόφους Μαρσέλο Βιγιαρροέλ, Χουάν Αλίστε και Φρέντυ Φουεντεβίγια. Δύναμη επίσης στα συντρόφια Νάταλυ Καζανόβα, Χουάν Φλόρες και Ενρίκε Γκουσμάν ενόψει της ιεροεξεταστικής δίκης που αντιμετωπίζουν για διάφορες εκρήξεις εναντίον συμβόλων της εξουσίας.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ

Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License