Για την αντιφασιστική συγκεντρωση της 26ης Απριλίου στην πλ. Κοραή

Στη 1μμ οι φασίστες έτρεχαν. Στις 3μμ ήταν εξαφανισμένοι!

post image

Την Τετάρτη 26/04 η εγκληματική οργάνωση της Xρυσής Aυγής πραγματοποίησε μία ακόμη θλιβερή προσπάθεια επανεμφάνισης στην γειτονιά του Πειραιά, συγκεντρώνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 13 ατόμων. Οι φασίστες ενώ είχαν καλέσει στις 15:30 (με το κάλεσμα να βγαίνει 24 ώρες πριν), πάτησαν το πόδι τους στην πλατεία Κοραή μόλις για λίγα λεπτά, όταν και η επερχόμενη έλευση της αντιφασιστικής προσυγκέντρωσης στις 1μμ τους ανάγκασε σε φυγή.

Για ακόμα μία φορά το αντιφασιστικό κίνημα επέδειξε αποφασιστικά αντανακλαστικά ακυρώνοντας άλλη μία απόπειρα δημόσιας εμφάνισης των νεοναζί. Ταυτόχρονα όμως, αναδείχθηκε η πλήρης αδυναμία του οργανωτικού κέντρου της χρυσής αυγής, καθώς δεν κατάφερε στο “προπύργιο” του Πειραιά να μαζέψει πάνω από μια ντουζίνα γραφικούς.

Αξίζει να τονιστεί, πως η συγκέντρωση των χρυσαυγιτών είχε καλεστεί με πρόσχημα την συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «CITIGE: CITIzen and refuGEes». Φυσικά η συμμετοχή του Δήμου θα υπάρξει αλλά η Χρυσή Αυγή έπρεπε να εφεύρει μια δικαιολογία για ένα ανύπαρκτο hot spot για να εξαφανιστεί το συντομότερο από το κέντρο του Πειραιά.

Φυσικά και δεν παραβλέπουμε τη θλιβερή στάση του Δημάρχου Μώραλη να συναντηθεί με υπόδικους ναζί και να προσπαθήσει να συνομιλήσει με την ξενοφοβική και ρατσιστική ατζέντα τους.

Αντιφασίστες παντου. Φασίστες πουθενά!

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

 

Περισσότερες φωτογραφίες: https://ormantifa.wordpress.com/2017/04/26/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7/

 

 

Εικόνες:


Και ο Γεωργιάδης έχει τη Novartis, όλο του το κόμμα τρέχει να κουκουλώσει το φιάσκο για να κλέψει κι άλλα με τις επόμενες εκλογές. Θα έπρεπε να του το θυμίζεις καθημερινά, όπως κάνετε με τη χ.α., μπας και δεν αθωωθεί από τους έντρομους δικαστές, που αλλιώς παραιτούνται, βλέπε Ράικου.

Και ο Τσίπρας ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, οχι για τον φονο ενος αλλου που η αστυνομια παρακολουθηση με ευχαριστηση και θαυμασμο χωρις να παρεμβει στιγμη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License