ΠΑ.Σ.Ε. Wind: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ - Απεργιακή Συγκέντρωση Κυριακή 7/5, 9.30πμ, Ερμού (Σύνταγμα)

Το Σωματείο μας συμμετέχει το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια και θα συμμετέχει μαζί με σωματεία, συνελεύσεις γειτονιάς και άλλες συλλογικότητες που το πλαισιώνουν, στις κινητοποιήσεις.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005 Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 2114010021– E-mail : symboulio@yahoo.com -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ   Απεργιακή Συγκέντρωση Κυριακή 7/5, 9.30πμ, Ερμού (Σύνταγμα)   Την στιγμή που επιχειρείται η άμεση νομοθέτηση ολοένα και περισσότερων Κυριακών με τα μαγαζιά ανοιχτά (βλ. 32 -για την ώρα- Κυριακές το χρόνο) ύστερα και από τη δήθεν διαπραγμάτευση κυβέρνησης-δανειστών, η απάντησή μας παραμένει αταλάντευτη: Ούτε 52, ούτε 8, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΟ. Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές και τις ζωές μας!   Εν όψει της Κυριακής 7 Μάη 2017, της επόμενης εργάσιμης Κυριακής (βάσει του νόμου περί «8 Κυριακών με τα μαγαζιά ανοιχτά») καλούμε εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, συνελεύσεις γειτονιάς και τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας από το εμπόριο και από κάθε εργασιακό κλάδο, σε ενίσχυση της απεργιακής συγκέντρωσής μας (9.30πμ, Ερμού - Σύνταγμα) και κάθε κινητοποίησης για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας και των εργατικών μας συμφερόντων.   Συνάδελφοι, -ισσες,   Σας καλούμε να στηρίξετε την απεργία και τον αγώνα για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας, της οποίας η κατάργηση μεταξύ άλλων θα σημάνει τελικά για όλους τους κλάδους την κατάργηση της αργίας, δηλ της προσαύξησης του 75% και του ρεπό, και θα επιφέρει ντόμινο περιστολής δικαιωμάτων σε όλους τους κλάδους.   Το Σωματείο μας συμμετέχει το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια και θα συμμετέχει μαζί με σωματεία, συνελεύσεις γειτονιάς και άλλες συλλογικότητες που το πλαισιώνουν, στις κινητοποιήσεις.   Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 7/5, 9.30πμ, στην Ερμού (Σύνταγμα).     ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ   ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ   ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ     ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!     http://www.pasetim.com   https://syntonistikokyriakes.espivblogs.net      

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License