Βαλπαραΐσο, Χιλή: Οδοφράγματα και συγκρούσεις την Μέρα του Νεαρού Μαχητή

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/04/26/valparaiso-chile-ninguna-agresion-sin-respuesta-dia-del-joven-combatiente/

Καμιά επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Μαχητική 29η Μάρτη.

Στις 00:00 της 29ης Μάρτη 2017, στην περιοχή του Σέρρο Σάντα Ινές, στον δήμο της Βίνια ντελ Μαρ, βγήκαμε για να τιμήσουμε μια ακόμα επέτειο του χαμού των αδερφών Βεργάρα Τολέδο και όλων των πεσόντων στη μάχη. Συγκρουστήκαμε γι’ άλλη μια φορά με τα σκυλιά που φυλάνε την εξουσία και την τάξη, φροντίζοντας να κοσμήσουμε τις πράσινες στολές τους με δωράκια μολότοφ.

Θέλουμε ακόμα να αναφέρουμε και να δικαιώσουμε τις πράξεις των μαχόμενων νέων που αντιστέκονται στο σήμερα, από τις καταλήψεις γης στις φτωχογειτονιές της Βίνια ντελ Μαρ, μέχρι όσους πολεμάνε κάθε μέρα στο Γουαλμαπού ενάντια στο χιλιανό κράτος.

Δεν ξεχνάμε όλους τους νεολαίους και αγωνιστές που είναι αιχμάλωτοι αυτής της κοινωνίας φυλακής.

Επικοινωνούμε αυτή την ενέργεια για να σπάσουμε τα όρια που έχουν επιβάλει τα επίσημα μίντια αποσκοπώντας στην αποσιώπηση κάθε δράσης που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μάρτη, έτσι ώστε να φιμώσουν και να θάψουν στη λήθη κάθε σπόρο ανταρσίας.

Για όλους/ες τους/ις μαχόμενους/ες νέους/ες του χτες, του σήμερα και του αύριο!

Καμιά επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη!

στα ισπανικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License