Το αντιεξουσιαστικό site Our Baba doesn’t say fairy tales, συνεχίζει τις προβολές ανατολικοευρωπαϊκού κινηματογράφου. Οι προβολές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο-Ιούνιο 2017 έχουν σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη του αντιεξουσιαστικού στεκιού Fabrika Autonomia στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η πρωτοβουλία πάρθηκε στα πλαίσια συζητήσεων της δικτύωσης αναρχικών, αντιεξουσιαστικών και αντι-σεξιστικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ τον Απρίλιο του 2017.

Ο σκοπός των εκδηλώσεων είναι διττός. Απο τη μια ο πρακτικός, της στήριξης αντιεξουσιαστικών και κινηματικών χώρων στα Βαλκάνια και την ανατολική Ευρώπη(και ειδικότερα τώρα στη Βουλγαρία) από την άλλη να μοιραστούμε με τον κόσμο, το τι είναι η ανατολική Ευρώπη, πως φαίνεται μέσα από τα μάτια των ίδιων των ανατολικοευρωπαίων και πως στέκονται στο παρελθόν τους σε σχέση με το παρόν τους.

Σε κάθε προβολή θα υπάρχει μια μικρή εισήγηση για την ταινία και μετά θα ακολουθεί μπάρ-συζήτηση. Οι λεπτομέρειες για το που θα γίνονται οι προβολές, καθώς θα γίνονται σε διαφορετικά στέκια/αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, θα δημοσιεύονται περίπου μια εβδομάδα πριν κάθε προβολή σε κινηματικά μέσα και social media.

Προβολές Μαϊου

Η καλή σύζυγος (Dobra Zena), Σερβία-13/5/2017, 20.00, Στέκι Πέρασμα Εξάρχεια

Η φυλή (Plemya)-Ουκρανία-20/5/2017 20.00 Στέκι Πέρασμα Εξάρχεια.

Ηνωμένες Πολιτείες της Αγάπης (Zjednoczone stany milosci) Πολωνία-27/5/2017 20:00 Αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Μπερντές-Άνω Ιλίσια.

Η τελευταία Οικογένια (Ostatnia rodzina) Πολωνία-3/6/2017 Αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Μπερντές-Άνω Ιλίσια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License