[Κομοτηνή] Να μπλοκάρουμε το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο Τετάρτη 17/5 όλοι/ες στο δρόμο!


                          Να μπλοκάρουμε το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο
                                      Τετάρτη 17/5 όλοι/ες στο δρόμο!

   Ένα νέο νομοσχέδιο κατατίθεται,στα πλαίσια της γενικευμένης επίθεσης του κράτους και του κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας.Προβλέπεται η αύξηση του ορίου των απολύσεων , η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας,καθώς και η καθιέρωση ως καθεστώς του υποκατώτατου μισθού για εμάς , τους/τις νέους/ες εργαζόμενους/ες , μας μετατρέπουν σε αναλώσιμους/ες στα χέρια του εκάστοτε εργοδότη.Ακόμα , προωθείται η de facto ποινικοποιήση του συνδικαλισμού,δηλαδή των συλλογικών διεκδικησεων,με τη νομική κατοχύρωση του “δικαιώματος” των αφεντικών στην πρόσληψη απεργοσπαστών κατά την διάρκεια πραγματοποιήσης απεργίας.Συν τοις άλλοις , η μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων έως και 18% , υπενθυμίζει σε όλους μας το πώς ονειρεύονται να διαμορφώσουν τις ζωές μας , οι εκμεταλευτές μας.

                    Οι αγώνες στα χέρια μας,ενάντια στον κρατικό συνδικαλισμό.

   Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ , έχουν εδώ και χρόνια αποδείξει επάξια τον ρόλο τους ως τσιράκια των αφεντικών με την στάση διαρκούς υποταγής τους,χάνοντας όποια κοινωνική επιρροή είχαν .Θεωρούμε πως τα ταξικά συμφέροντα μας δεν μπορούν παρά να βρίσκονται σε αντίθεση με τους συνομιλητές του ΣΕΒ και τις ξεπουλημένες ηγεσίες των εργατοπατέρων.
Συνεπώς,καλούμε σε ανεξάρτητη απεργιακή συγκέντρωση στη Παλιά Νομική,την Τετάρτη 17/5 στις 12:00 μ.μ

Ελευθεριακά Σχήματα Σχολών Κομοτηνής

Επικοινωνία:elefkom@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License