[Λάρισα] εκδήλωση: "Ζαπατίστας και τέχνη"

δύο μέρες στο paratod@s για τους Ζαπατίστας... 16 και 26 Μάη στο paratod@s, Φαρμακίδου 4.

post image

στο πλαίσιο του διημέρου για τους Ζαπατίστας η πρώτη μέρα συναντά την τέχνη των Ζαπατίστας, τον ρόλο της στην επανάσταση και στην καθημερινότητά τους...! Από την έκφρασή τους στην έκφραση όλων μας για αυτό που συμβαίνει στις κοινότητες των Τσιάπας και σε άλλες γωνιές του πλανήτη...

από το Comparte ως την Βeatriz Aurora, από τα murals στις κοινότητες μέχρι την σχέση τέχνης και επιστήμης, από τις ερωτήσεις στο conciencias μέχρι την τέχνη των Μαθηματικών...!

πως βλέπουν οι Ζαπατίστας την τέχνη και τους καλλιτέχνες, πως εμπλέκουν τις τέχνες μέσα στην καθημερινότητα των επαναστατημένων κοινοτήτων τους, πως η τέχνη γίνεται εργαλείο για να μάθουμε τις ιστορίες, τα ημερολόγια και τις γεωγραφίες των Ιθαγενών της Τσιάπας...!

πως η τέχνη γίνεται εργαλείο για να στηθούν προσπάθειες αλληλεγγύης, ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης των κοινοτήτων εντός ελλαδικού χώρου...!

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License