Θεσσαλονίκη- Ανάληψη Ευθύνης


Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την τεχνολογία στο βαθμό που αυτή αποτελεί εργαλείο στα χέρια των αφεντικών και του καπιταλισμού, στερώντας μας ικανότητες πρακτικές και όχι μόνο. Ο στόχος του σχεδίου τους είναι να καταστήσουν κάθε μορφή της τεχνολογίας απαραίτητη για τον καθένα μας, να καταστήσουν κάθε μυαλό και σώμα σκλάβο και εξαρτώμενο απο το ένα ή το άλλο τεχνολογικό μέσο που με την πρώτη ματιά φαίνεται να διευκολύνει ή να κάνει πιο ευχάριστη την ύπαρξή μας.

Αυτό που είναι, αντίθετα, η πραγματική συνέπεια είναι η ισοπέδωση των κοινωνικών σχέσεων και συναναστροφών και ένας κύκλος καταστροφής της γης και της φύσης. Όλο αυτό, για να μπορέσει να αναπτυχθεί ένας αποτελεσματικός κοινωνικός έλεγχος και για να βγει κέρδος.

Στο εσωτερικό του τεχνολογικού συμπλέγματος, βρίσκονται οι τηλεπικοινωνίες, που προκαλούν πλήθος βλαβερών συμπτωμάτων στα άτομα. Οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν μέρος ενός απολυταρχικού σχεδίου ελέγχου, όπου η καταγραφή των συνομιλιών τροφοδοτεί τις τράπεζες δεδομένων των κρατών για λόγους εσωτερικής ασφάλειας.

Οι εθνικές και πολυεθνικές εταιρίες, που κατέχουν το μονοπόλιο αυτών των εργαλείων, συνεργάζονται με τα κράτη συλλέγοντας δεδομένα και συμμετέχουν, έτσι, ενεργά σε αυτό το κατασταλτικό σύστημα.

Επιπλέον, οι τηλεπικοινωνίες του σήμερα, μέσω των τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καλλιεργούν ψεύτικες σχέσεις, μακριά από αυτό που εμείς θεωρούμε την πραγματικότητα των κοινωνικών σχέσεων, επιτρέποντας να επικοινωνούμε όλο και περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα να συναντιώμαστε όλο και λιγότερο.

Τη νύχτα της 3ης προς 4η Μαϊου εισχωρήσαμε και κάψαμε την καμπίνα του ηλεκτρικού μετασχηματιστή υψηλής τάσης στο κτήριο του ΟΤΕ στις Συκιές. Είναι στο συγκεκριμένο κτήριο που βρίσκονται και οι κεραίες τηλεπικοινωνιών. Τρυπήσαμε, έτσι, με τον τρόπο μας το αόρατο δίχτυ που μας σκεπάζει.

Αναρχικός Πυρήνας - Καταστροφή του Υπάρχοντος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License