Τοπ.συντ.Αθήνας της Α.Π.Ο|Ο.Σ- Διεθνιστική Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη βαρβαρότητα του Ισραηλινού κράτους

Συγκέντρωση-Πορεία Μοναστηράκι, Σάββατο 20/5, 12:00

Διεθνιστική Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη βαρβαρότητα του Ισραηλινού κράτους

Από τις 17 Απριλίου, χιλιάδες παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι, στις φυλακές του Ισραήλ, βρίσκονται σε απεργία πείνας ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής τους. Με τα βασανιστήρια, τον διαρκή εγκλεισμό στην απομόνωση, την παντελή έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την απαγόρευση της επικοινωνίας με τις οικογένειες και τους συνηγόρους τους, το κόψιμο κάθε δεσμού με τον έξω κόσμο, το ισραηλινό κράτος σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημα των παλαιστίνιων αγωνιστών ενάντια στην κατοχή και τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ και οι συμμαχοί του.

Απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, μόνη διέξοδος για τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους όλου του κόσμου η αυτοοργάνωση του αγώνα, η αλληλεγγύη και η διεθνής σύνδεση των αντιστάσεων, για να αντιμετωπιστεί η συνολική επίθεση που δέχονται.

Για να οικοδομήσουμε μία χειραφετημένη κοινωνία, πάνω στα συντρίμμια του κόσμου της εξουσίας, του κράτους και του κεφαλαίου, με βάση την αξιοπρέπεια, την ισότητα, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη, κάνοντας πραγματικότητα τη γενικευμένη κοινωνική αυτοδιεύθυνση.

Νίκη στον αγώνα των παλαιστινίων πολιτικών κρατούμενων

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Παλαιστίνη!

Οργάνωση και αγώνας για την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό

Συγκέντρωση-Πορεία
Μοναστηράκι, Σάββατο 20/5, 12:00 

 

Τοπικός Συντονισμός Αθήνας της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License