Σύλληψη πριν από λίγο στο Σύνταγμα

Σύλληψη πριν από λίγο στη κάτω πλευρά του Συντάγματος

Πρίν από περίπου 30-45 λεπτά στη κάτω πλευρά του Συντάγματος οι μπάτσοι τραβάγαν ένα παιδί στο οποίο του λέγανε οτι το έπιασαν για μολότοφ. Του έλεγαν οτι θα τον πήγαιναν πρώτα Λεωχάρους και μετά ΓΑΔΑ. Το παιδί φώναζε οτι είναι απο Καλλιθέα και τον λένε Π. Τσ. (δεν γράφεται ολόκληρο το επίθετο για ευνόητους λόγους). Η πληροφορία γράφεται για τυχόν κοντινούς του ανθρώπους.

από @ρρ 18/05/2017 10:34 μμ.


Το παιδί λεγεται Π. Τζ.  Οχι Π. Τσ

από @ 18/05/2017 10:54 μμ.


το μάθανε οι κοντινοί του άνθρωποι,επιβεβαιωνεται η πληροφορία.

από @ 18/05/2017 11:56 μμ.


Μία σύλληψη και δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, συμφωνα με καθεστωτικο.

από @ 19/05/2017 12:22 πμ.


αφεθηκε ελευθερος

από @ 19/05/2017 1:03 πμ.


ο συντροφος ειναι ελευθερος, 

επιβεβαιωμενα

 

κανεις ομηρος στα χερια του κρατους

(Α) 


 

Μετά στις 9:00 μ.μ., και μετά τα επεισόδια μπροστά & στο πεζοδρόμιο του άγνωστου στρατιώτη, πραγματοποιήθηκε 2 επίθεση εναντίον των μπάτσων στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου Α' & Λ. Βασ. Αμαλίας.  Η πλειοψηφία του κόσμου που βρισκόταν μπροστά στη βουλή, είχε ήδη "τραβηχτεί" προς Βασ. Γεωργίου Α & Σταδίου.

Άρχισαν να πέφτουν μολότωφ και οι αναρχικοί να κατεβαίνουν προς Σταδίου, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει το κατέβασμα μια διμοιρίας ΜΑΤ από Βασ. Σοφίας (Λουλουδάδικα) προς Σταδίου που ενώθηκε με άλλη διμοιρία που βρισκόταν ήδη μπροστά από το ξενοδοχείο της Μεγ. Βρεταννίας. Οι μπάτσοι απλώθηκαν σε όλη την Βασ. Γεωργίου Α' μέχρι την Σταδίου όπου ακριβώς στη γωνία την έπεσαν στους αναρχικούς και στον κόσμο για τους διαλύσουν.

Βρίσκομαι ακριβώς στην γωνία της πλ. Συντάγματος απέναντι από την Μεγ. Βρεταννία, με πληθώρα φωτορεπόρτερ να τραβάνε πλάνα από ψηλά. Ξαφνικά οι ματατζίδες που βρίσκονταν στο κέντρο του δρόμου, αρχίζουν να κυνηγάνε έναν πιστιρικά, χωρίς κουκούλα, προφανώς επειδή φορούσε μαύρα ρούχα. Τον ρίχνουν κάτω (λίγο πριν  την γωνία στην οποία βρισκόμουν), τον κολάνε στο τοιχάκι και αρχίζουν να τον κλωτσάνε και να τον χτυπάνε.

Τρέχαμε, όσοι είμασταν εκεί κοντά και είδαμε το περιστατικό, φωνάζοντας στους μπάτσους να σταματήσουν το ξύλο. Μια κοπελιά μάλιστα, έσκυψε κάτω, φωνάζοντας, “αφήστε τον - αφήστε τον” προσπαθώντας να πάρει τα χέρια των μπάτσων από πάνω του. Δεν τα κατάφερε, αλλά οι μπάτσοι, μέσα στη γενική κατακραυγή σταμάτησαν να τον χτυπάνε. Ξαναέσκυψε για τον τραβήξει προς τον κόσμο και τότε ένα μπάτσος την τραβάει από το χέρι, την σηκώνει όρθια, την ρωτάει: “ποιά είσαι εσύ?” και δίνοντάς της μια σπρωξιά την ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

Οι παρεβρισκόμενοι αρχίζουν πάλι να φωνάζουν στους μπάτσους  οι οποίοι, κάνοντας κλοιό των 7-8 ατόμων γύρω από τον πιτσιρικά , τον σέρνουν  προς την Βασ. Σοφίας όπου φαντάζομαι βρίσκοταν η κλούβα. Κάποιοι τρέξαμε πίσω από την προσαγωγή αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Απ΄όσο είδα, ο πιτσιρικάς δεν φώναξε κανένα όνομα.

 Δεν ξέρω αν αυτή η προσαγωγή μετατραπεί σε 2η σύλληψη για σήμερα.

SourceURL:file://localhost/Users/MOUSTROUFO/Desktop/ADEIES/PSARA.doc

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Υ.Γ. 1: Επειδή, σίγουρα υπήρξε κόσμος που τράβηξε video ή φωτό απ΄όλο το περιστατικό, καλό θα ήταν να βγει στη δημοσιότητα.

Υ.Γ. 2: Είχα παρά πολύ καιρό να δω απροκάλυπτα τόσους ασφαλίτες μαζεμένους

-πάνω από 25 άτομα- απέναντι από τα λουλουδάδικα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License