Θεσσαλονίκη: πορεία 18 Μάη

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 9μισή η πορεία της Θεσσαλονίκης ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων.

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 9μισή η πορεία της Θεσσαλονίκης ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων. Η πορεία ακολούθησε προσυγκέντρωση στην Καμάρα λίγο μετά τις εφτά. Συμμετείχαν με πανό τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΒΙΟΜΕ, συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα, η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση, η Αναρχική Ομοσπονδία και το Μαύρο Κόκκινο. 

Περίπου 600 άτομα κατέβηκαν στο δρόμο στις 8 και ακολούθησαν τη διαδρομή Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Νίκης, Αγγελάκη. Πέρασαν από το Λευκό Πύργο όπου εξελισσόταν μια μικρή συγκέντρωση με μικροφωνική από την ΕΔΟΘ, την ΛΑΕΝ, την ΟΚΔΕ και το ΕΠΑΜ.

Στο Συντριβάνι έγινε ένα κάψιμο σημαίας Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η πορεία διαλύθηκε στην Καμάρα, την ώρα που γινόταν επίθεση με μολότωφ σε μία μηχανή ζητά που ήταν στη διασταύρωση Εγνατίας με Ιασωνίδου, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει. Σε θεσμικό σάιτ κυκλοφόρησε βίντεο από το σημείο της επίθεσης, λίγο μετά την πυρπόληση, όπου η κροτίδα ενός ασφαλίτη του έσκασε στα χέρια από απροσεξία.


Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License