[Ηράκλειο] Μέρα της Γειτονιάς #4

Ο κοινωνικός αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Da διοργανώνει για τέταρτη φορά τη Μέρα της Γειτονιάς, αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 από τις 4 μ.μ.

post image

Ο κοινωνικός αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Da διοργανώνει  για τέταρτη φορά τη Μέρα της Γειτονιάς, αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 από τις 4 μ.μ.

Εκεί στην οδό Ντεντιδάκηδων 15, έξω από το χώρο που εδώ και δύο χρόνια στεγάζει διάφορες κοινωνικές, πολιτικές και καλλιτεχνικές συλλογικότητες και εκδηλώσεις, για άλλη μια φορά στρώνουμε το τραπέζι και γιορτάζουμε!

Η γειτονιά, σαν  κοινωνικό κύτταρο, αποτελεί οργανικό κομμάτι μιας συνεκτικής κοινωνίας, στην οποία οι μεταξύ μας σχέσεις και οι γιορτές μας παίζουν καταλυτικό ρόλο για το πλέξιμο του κοινωνικού ιστού. Με το να βρισκόμαστε και να επικοινωνούμε στις γειτονιές μας, δημιουργούμε σχέσεις ενδυνάμωσης και καταπολεμάμε τον ιό της ιδιώτευσης.

Πραγματοποιούμε λοιπόν σε αυτή τη γιορτή δρόμου για να γνωριστούμε, να φάμε και να πιούμε μετά μουσικής, ζωντανεύοντας αυτή την υπέροχη γειτονιά, την Αγία Τριάδα. Η κουζίνα μας θα είναι συλλογική, όπως και το Da. 

Θα τα πούμε εκεί, στα κλασσικά παγκάκια που κλείνουν τον παράδρομο κι ανοίγουν την καρδιά με τους Ρεμπετόριους να μας συνοδεύουν μουσικά.

https://www.youtube.com/watch?v=ERzFL2yLGxg&index=3&list=PLvcRNiel70fwuoaZ-gBLQzIK4a41gV8Jk

Μοιραστείτε το https://www.facebook.com/events/111600079418558

DA – αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος
ντεντιδάκηδων 15 |  καμαράκι | ηράκλειο

 

ww.facebook.com/da.heraklion/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License