[Πάτρα] Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Χθες, Κυριακή 21/5, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση απο 30 συντρόφους και συντρόφισσες έξω από τις φυλακές του Αγ. Στεφάνου.

post image

Χθες, Κυριακή 21/5, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση απο 30 συντρόφους και συντρόφισσες έξω από τις φυλακές του Αγ. Στεφάνου. Οι κρατούμενοι βρίσκονται σε διαδικασία αγώνα εναντιωνόμενοι στις επικείμενες αλλαγές του νόμου 4322/2015 και διεκδικώντας την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο για τις άδειες καθώς και του νόμου για την αθροιστική έκτιση της ποινής για συγκεκριμένα αδικήματα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων κράτησης, αλλά και κατά τη διάρκεια της άδειας ή την παραβίασή της. - https://athens.indymedia.org/post/1573815/ -

Κατά τη διάρκεια της περίπου 2ωρης παρέμβασης φωνάζονταν συνθήματα, υπήρχε μικροφωνική και πανό, και πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με κρατούμενο των φυλακών ο οποίος μίλησε για τον αγώνα και τα ζητήματα που θέτει.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License