Εφετείο Ορφανοτροφείου | Συγκέντρωση αλληλεγγύης |Α.Π.Ο -Ο.Σ-

Συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης 31 Μάη στις 9 π.μ.

post image

Στις 27 Ιουλίου κατά τη διάρκεια συντονισμένης κατασταλτικής επιχείρησης, εκκενώνονται τρεις καταλήψεις στέγασης προσφύγων, η Hurriya το Μανδαλίδειο και το Ορφανοτροφείο στη Θεσσαλονίκη. Το κράτος επιχειρεί να ποινικοποιήσει την αλληλεγγύη, να οδηγήσει τους μετανάστες στον κοινωνικό αποκλεισμό και να σπάσει της σύνδεση ντόπιων και μεταναστών και των κοινών τους αγώνων για ζωή και αξιοπρέπεια. Στην δίκη του Ορφανοτροφείου επιβάλλονται ποινές 10 μηνών φυλάκισης με 3 χρόνια αναστολή και 2.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τις 5 κατηγορούμενες.
Οι κατασταλτικές μεθοδεύσεις δεν περιορίζονται μόνο στις καταλήψεις. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως πολιτικός διαχειριστής της επίθεσης των κυρίαρχων, πριμοδοτεί τα αφεντικά και τις εμπροσθοφυλακές τους, στοχοποιεί δομές αγώνα, σωματεία βάσης συνελεύσεις γειτονιάς και αγωνιστές, επιδιώκει την παράδοση περιοχών ολόκληρων στα κρατικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.
Απέναντί τους, η συλλογικοποιήση των αντιστάσεων, η σύνδεση και η οργάνωση των κοινωνικών και ταξικών αγώνων μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κρατική και καπιταλιστική επέλαση.

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις και τους συντρόφους μας.
Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα που διώκεται για την κατάληψη του Ορφανοτροφείου
Συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης 31 Μάη στις 9 π.μ.

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση- Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License