[Μαρούσι]-Κατασκευή κατηγορίας σε βάρος μετανάστη από τo Golden Hall και την LACOSTE (Notos)

Notos και Golden Hall κατασκεύασαν κατηγορία σε βάρος μετανάστη με αποτέλεσμα να οδηγείται σε απέλαση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Την Τρίτη 23/5/2017 στο Μαρούσι γύρω στις 15:00, Ο μετανάστης από το Μαρόκο Τ.Α., δέχθηκε προπηλακισμό από την υπεύθυνη του καταστήματος Lacoste (της εταιρίας NOTOS) όταν έβγαινε από το κατάστημα. Η συγκεκριμένη θεώρησε ότι ο μετανάστης έκλεψε κάτι μπλουζάκια που έλειπαν από το κατάστημα και φώναξε αμέσως τους σεκουριτάδες του Golden Hall.

Αφού τον σταμάτησαν και τον ανάγκασαν να ανοίξει την τσάντα του διαπίστωσαν ότι δεν είχε κάτι μέσα και τελικά τα μπλουζάκια βρισκόντουσαν στα δοκιμαστήρια του καταστήματος. Από κοινού η υπεύθυνη του καταστήματος και οι σεκιούριτι για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα της αδικαιολόγητης επίθεσης τους, αποφάσισαν να πουν ψέματα στην αστυνομία ότι βρήκαν τα μπλουζάκια μέσα στην τσάντα του. Μάλιστα οι εργοδότες υπέδειξαν σε 2 εργαζόμενους  (έναν από το Lacoste και έναν από το Golden Hall) να δώσουν ψευδείς καταθέσεις.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Golden Hall και του Lacoste δέχθηκαν έμμεσες εργοδοτικές απειλές για να μη μιλήσουν σε κανέναν για το γεγονός.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της ανθρωποφαγίας είναι ο Μαροκινός που αρχικά προσήχθη στο Μαρούσι να οδηγηθεί στο Ν. Ηράκλειο όπου αναμένει την απέλασή του.


Παράκληση αν κάποιος δικηγόρος ή ομάδα μπορεί να βοηθήσει να στείλει στο charis23052017@gmail.com

από @ 31/05/2017 6:05 μμ.


Είναι στο Α.Τ. Μεταμόρφωσης πλέον.

Αύριο θα γίνει το δικάστηριό του στην Ευελπίδων.

-

από @ 01/06/2017 11:09 μμ.


Τελικά καταδικάστηκε. Κινδυνεύει να απελαθεί.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License