[Γιάννινα] T-shirt & “Τρελόχαρτο” για την οικονομική ενίσχυση ολικών αρνητών στράτευσης

T-shirt & “Τρελόχαρτο” για την οικονομική ενίσχυση ολικών αρνητών στράτευσης

T-shirt & “Τρελόχαρτο” για την οικονομική ενίσχυση ολικών αρνητών στράτευσης

Bρισκόμαστε σε μια περίοδο που η καταστολή των ολικών αρνητών στράτευσης και των αντιμιλιταριστών μοιάζει στάσιμη και παγωμένη, αλλά αυτό είναι παρελκυστικό. Όπως αναλυτικά περιγράψαμε στην μπροσούρα μας Η καταστολή των αντιμιλιταριστών στην εποχή του Σύριζα, θεωρούμε πως μετά την 31η Δεκέμβρη 2017, οπότε και λήγει η διορία-εκβιασμός που μας έχει παραχωρηθεί από το υπουργείο εθνικής άμυνας ώστε να “τακτοποιήσουμε τις στρατιωτικές μας υποχρεώσεις”, θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος με εμάς στο στόχαστρο. Το πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα δε μπορούμε από τώρα να το ξέρουμε, διότι ούτε καν ο νόμος προβλέπει το ακριβές νομικό καθεστώς με το οποίο θα μεταχειριστούν αυτοί που δεν ενέδωσαν στο καρότο που κρέμεται μπροστά μας…

Για το λόγο αυτό, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Κι επειδή τα δικαστικά έξοδα για κάθε στρατοδικείο, τα έξοδα στήριξης και καμπάνιας πριν τα στρατοδικεία και τα έξοδα προσφυγής κατά του εξοντωτικού προστίμου των 6.000 ευρώ είναι αρκετά υψηλά, ξεκινάμε από τώρα τη συλλογή χρημάτων, με ένα t-shirt και ένα βιβλίο.

T-shirt:

Σε 18 διαφορετικές γλώσσες αναγράφεται η φράση “ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ”, ξεκινώντας από αυτές που η εθνική αφήγηση θεωρεί ως πιο εχθρικές, περνώντας από τη βαλκανική και άλλα μέρη του πλανήτη όπου ο εθνικιστικός πυρετός και ο πόλεμος δονούν τις κοινωνίες των ανθρώπων: τούρκικα, αλβανικά, μακεδόνικα, αραβικά, εβραϊκά, σερβοκροατικά, σλοβένικα, ρουμάνικα, βουλγάρικα, βάσκικα, καστιγιάνικα, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά, ρώσικα, κούρδικα, ελληνικά.

Χρώματα: βάση ποντικί και εκτύπωση κιτρινοπορτοκαλί. Αντίτιμο: 10 ευρώ.

 

“Το Τρελόχαρτο”

Φίλιππα Κυρίτση, εκδόσεις Χάος & Κουλτούρα, 1993, Αθήνα, σελίδες:368

Το βιβλίο παραθέτει, ουσιαστικά, τα ημερολόγια του Φίλιππα από το μακρινό έτος 1987. Ο συγγραφέας, γνωστός από την περιπετειώδη του σχέση με τον ελληνικό στρατό και τις λοιπές αρχές του τόπου, μας παραχώρησε αρκετά από τα τελευταία αντίτυπα του βιβλίου του, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς μας, Τον ευχαριστούμε για αυτό. Το βιβλίο δίνεται προς 10 ευρώ. Υπάρχει όμως διαθέσιμο και στο διαδίκτυο, στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να υπενθυμίσουμε πως συνειδητά δεν αποπληρώνουμε τα πρόστιμα των 6.000 ευρώ που μας έχουν επιβληθεί, ως εκ τούτου, από τα χρήματα που θα συλλεγούν, ούτε ένα σεντ δε θα πάει για αυτό το σκοπό.

για αποστολή t-shirt & βιβλίων επικοινωνήστε μαζί μας στο: xupolutotagma@gmail.com

 

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License