ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ –ΛΚ37 (Φωτογραφίες Μέρος 2ο)

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις για τα 29 χρόνια της κατάληψης ΛΚ37 και την κινητοποίηση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες (Μάρτης – Μάης 2017) - Μέρος 2ο

post image

Στις 2 Μάη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την οργάνωση της κινηματικής αυτοάμυνας ενάντια στην κρατική καταστολή. Εκτός από τις εισηγήσεις συντρόφων της κατάληψης, ομιλητές ήταν επίσης σύντροφοι αγωνιστές που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία εργαζομένων στις συγκοινωνίες/Ταξικό Μέτωπο,  στον ΣΕΦΚ (Σύλλογο Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών), στην συνέλευση της Villa Amalias και συντρόφισσα από τη συλλογικότητα Μαύρο & Κόκκινο που συμμετείχε στη συνέλευση της κατάληψης του Ορφανοτροφείου και συνελήφθη στην εκκένωση, ενώ ακολούθησαν  αρκετές ακόμα τοποθετήσεις. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών αγώνα και πολιτικής ζύμωσης στην κατεύθυνση της σύνδεσης και της συλλογικής υπεράσπισης των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων και των δομών τους που βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής.

Την Τρίτη 23 Μάη πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη διαδήλωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις, τους χώρους αγώνα και τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις. Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση-μικροφωνική στα Προπύλαια. Η διαδήλωση, με την συμμετοχή περίπου 50 μηχανών, κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου και σταμάτησε, ανοίχτηκε πανό και φωνάχτηκαν συνθήματα. Στην συνέχεια, η διαδήλωση, συνέχισε με κατάληξη την Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, στην πλ. Αμερικής. (https://athens.indymedia.org/post/1574014/)

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License