ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ 24/05

Από τις 6 π.μ. οι δρόμοι γύρω από το Εφετείο Λαμίας άρχισαν να κλείνουν με “κορίνες” και αυξημένα μέτρα “ασφαλείας” για την επερχόμενη δίκη Κορκονέα. Όμως η δίκη ξεκίνησε στις 11.15 π.μ. γιατί δύο ένορκοι άργησαν.(!!!)
Εκείνη την ώρα περίπου, ο Κος Κωνσταντόπουλος (συνήγορος της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου) έθεσε το ζήτημα ότι όχι απλώς γινόταν έλεγχος στοιχείων για τους προσερχόμενους στο ακροατήριο αλλά και καταγραφή και φύλαξη των στοιχείων τους (παράνομο).

Στο δικονομικό κομμάτι τώρα, η κα Βιργινία Τσαλικιάν, μητέρα του δολοφονηθέντος Α.Γρηγορόπουλου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της..”Είχαν δόλο και ήθελαν να σκοτώσουν εκείνο το βράδυ..”

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του δολοφόνου Επαμεινώνδα Κορκονέα δεν κατέθεσαν ερωτήσεις στην Κα Τσαλικιάν σεβόμενοι τον “πόνο της μητέρας” (επικοινωνιακά τερτίπια μήπως και κερδίσουν τη συμπάθεια των ενόρκων).

Στη συνέχεια κατέθεσε η αυτόπτης μάρτυρας Κα Λυτώ Βαλιάτσα που το βράδυ της δολοφονίας έβλεπε από το σπίτι της τι γινοταν στο δρόμο και μάλιστα έβγαζε και βίντεο το οποίο έχει συμπεριληφθεί στα στοιχεία που έχει στη διαθεσή του το δικαστήριο.(Το γνωστό βίντεο που παραποίησε ηχητικά το Mega στις πρώτες προβολές του).
Η κατάθεσή της διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου όταν συνεχιστεί η δίκη.

Στο τέλος της διαδικασίας η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, επίσης δικηγόρος της οικογένειας Γρηγορόπουλου δήλωσε:“Με άμεσο δόλο έκαναν την πράξη τους οι αστυνομικοί, μια στυγνή ανθρωποκτονία με θύμα ένα παιδί.”

Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας,
μέλους της Αναρχικής Ομοσπονδίας

https://anarxikoilamias.squat.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License