"ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Κι αν λάβει κανείς υπόψη του από τις μαρτυρίες-αποκαλύψεις (για διάφορους λόγους) πολλών κορυφαίων στελεχών στις παγκόσμιες κρατικές, μυστικές υπηρεσίες πως η παγκόσμια τρομοκρατία και όχι μόνο η Ισλαμική, συνεργάζεται με αγαστή σύμπνοια και …κατανόηση με όλες αυτές τις σκοτεινές υπηρεσίες, ποιος μπορεί να αποκλείσει πως οι κατ’ έξοχήν ασκημένες στην ίντρικα, την απάτη και την προδοσία αγγλικές μυστικές υπηρεσίες, δε ζήτησαν από τους συνεργάτες τους ακραίους Ισλαμιστές αυτά τα μακελειά, που ζήσαμε;

 

"Απίστευτη Μέη: Μετά το Brexit θα πάρουμε τον έλεγχο των συνόρων

Η ομιλία της Τερέζα Μέη ήταν ουσιαστικά η πρώτη προεκλογική της εμφάνιση μετά την επίθεση του Λονδίνου και η βρετανή πρωθυπουργός υποσχέθηκε ένα σκληρότερο μεταναστευτικό σύστημα από την στιγμή που η Βρετανία θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Οι Βρετανοί έκαναν την επιλογή τους και θα ήταν σκάνδαλο να κάνουμε ο,τιδήποτε άλλο από το να σεβαστούμε την επιλογή τους. Θα εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα πάρουμε τον έλεγχο του νομίσματός μας, θα πάρουμε τον έλεγχο των συνόρων μας και θα πάρουμε τον έλεγχο των νόμων μας», δήλωσε.

 

Η Τερέζα Μέι θα χάσει την αυτοδυναμία για 21 έδρες
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να χάσει την αυτοδυναμία στη Βουλή των Κοινοτήτων για 21 έδρες, σύμφωνα με τελευταία έρευνα της δημοσκοπικής εταιρείας YouGov.

Δημοσκόπηση: Στις 11 μονάδες το προβάδισμα της Μέι από τους Εργατικούς

Το προβάδισμα των Συντηρητικών της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι έναντι των Εργατικών έχει μειωθεί στις 11 μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου ICM που δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα The Guardian"

Διαφωνούν πολλοί με την επιμονή μας να στηρίζουμε   την άποψη πως οι χρονικές «συμπτώσεις» των τελευταίων πολύνεκρων ισλαμικών, τρομοκρατικών χτυπημάτων  στην Αγγλία, αρχής γενομένης από εκείνο το Μάρτη του 2017 μπροστά στο βρετανικό κοινοβούλιο και  λίγο μετά με  τα δύο πρόσφατα, το ένα  στο Μάντσεστερ πριν δύο εβδομάδες και το άλλο  την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο, μόνο  συμπτώσεις   δε δείχνουν να είναι  . Και θα προσπαθήσουμε να τεκμηριώσουμε αυτή την άποψη με στοιχεία.

Η τελευταία πολύνεκρη ισλαμική επίθεση στην Αγγλία, έγινε πριν 12 ολόκληρα χρόνια.  ΄Ηταν οι  βομβιστικές επιθέσεις  στις 7 /7/2005 στο Λονδίνο (οι λεγόμενες στα αγγλικά 7/7 bombings) στα μέσα μεταφοράς της Βρετανικής πρωτεύουσας .Δράστες 4 Μουσουλμάνοι, που ήθελαν  να εκδικηθούν  την  Αγγλία για την εμπλοκή της στον πόλεμο του Ιράκ. Οι  πολύνεκρες εκείνες συντονισμένες επιθέσεις στα μέσα μεταφοράς , άφησαν πίσω τους 57 νεκρούς και πάνω από 700 τραυματίες. ΄Εκτοτε και ,όπως είπαμε, για 12 ολόκληρα χρόνια, δεν είχαμε άλλες τέτοιες, ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγγλία.

Και ξαφνικά,  το ακραίο Ισλάμ θυμήθηκε ξανά τη Βρετανία το 2017, όταν η χώρα, μετά το Brexit,  βρίσκεται με κυβέρνηση ακροδεξιά, η οποία ως βασικό στόχο έχει την εκδίωξη όλων των ξένων  και την εμπόδιση εισόδου στη χώρα αλλοδαπών και ειδικά Αράβων Ισλαμιστών. ΄Ολη η προπαγάνδα του  Brexit, αλλά και η χωρίς προβλήματα κατίσχυση της νέας κυβέρνησης υπό την ακροδεξιά Τερέζα Μέι, στηρίχτηκαν αποκλειστικά σε αυτές τις ρατσιστικές εξαγγελίες και λιγότερο σε οικονομικά θέματα.

Και όμως. ΄Ολος αυτός ο θρίαμβος  της κυβέρνησης και των συντηρητικών Εγγλέζων  για την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε, στηρίχτηκε σε πλασματικά στοιχεία, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ΄Αγγλών είναι κατά του Brexit . Να μην ξεχνάμε πως στο δημοψήφισμα είχαμε περίπου 17 εκατομμύρια εθνικιστών, που φήφισαν υπέρ, έναντι 28 εκατομμυρίων προοδευτικών Εγγλέζων , οι οποίοι είτε ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη, είτε  ΑΠΕΙΧΑΝ από τις κάλπες. Αλλά και πέρα από αυτούς  ένα καθόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι συντηρητικών ΄Αγγλων, είναι  κατά του ρατσιστικού ντελίριου,  που επακολούθησε την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε .

 Και ως την προκήρυξη των εκλογών (θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 8/6),  η πανηγυρική εκείνη  ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην Ακροδεξιά, άλλαξε άρδην, όταν οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι  πολλοί ψηφοφόροι, ειδικά  από εκείνους που προτίμησαν την ΑΠΟΧΗ στο δημοψήφισμα , θα προσέλθουν τώρα στις κάλπες και θα ψηφίσουν «αριστερά» και αντιρατσιστικά. Η Τερέζα Μέι έντρομη έβλεπε τις τελευταίες εβδομάδες μια χωρίς προηγούμενο συρρίκνωση των ποσοστών του κόμματός της, που  μόλις 2-3 μέρες πριν από σήμερα, έφτασε η διαφορά τους με τους εργατικούς στο 1%!

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της τελευταίας δημοσκόπησης που προκάλεσε σοκ στην Ακροδεξιά, έχουμε την τρομοκρατική επίθεση της Κυριακής στο Λονδίνο. ΄Οπως, ακριβώς, είχε γίνει πριν περίπου 2μιση μήνες, πάλι στο Λονδίνο και πριν  2 εβδομάδες στο Μάντσεστερ, όταν επίσης   παραμονές και εκείνων των επιθέσεων, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν κατρακύλα των ποσοστών της Μέι!

Να επαναλάβουμε πως η Αγγλία έμεινε ολόκληρα 12 χρόνια μακριά από τον τρόμο, ο οποίος ξαναχτύπησε τώρα παραμονές εκλογών, όταν  η Μέι  σκίζεται να σχηματίσει  αυτοδύναμη, ρατσιστική  κυβέρνηση με βασικό προεκλογικό σκλόγκαν της «ΕΞΩ ΟΙ ΜΗ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ».  Κι αυτός  ο τελευταίος τρόμος των 3 χτυπημάτων  από τις 22 Μάρτη 2017 μέχρι και χτες Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, μόνο τους Ακροδεξιούς εξυπηρετεί, αφού συσπειρώνει  τους ψηφοφόρους που είναι κατά των ξένων, ειδικά των Μουσουλμάνων   και υπέρ της συντηρητικής, ρατσιστικής κυβέρνησης Μέι. 

Κι αν λάβει  κανείς υπόψη του από τις μαρτυρίες-αποκαλύψεις (για διάφορους λόγους) πολλών κορυφαίων  στελεχών στις παγκόσμιες   κρατικές, μυστικές υπηρεσίες πως η παγκόσμια τρομοκρατία και όχι μόνο η Ισλαμική, συνεργάζεται με αγαστή σύμπνοια και …κατανόηση με όλες αυτές τις σκοτεινές    υπηρεσίες, ποιος μπορεί να αποκλείσει πως οι κατ’ έξοχήν ασκημένες στην ίντρικα, την απάτη και την προδοσία αγγλικές μυστικές υπηρεσίες, δε ζήτησαν από τους συνεργάτες τους ακραίους Ισλαμιστές  αυτά τα  μακελειά, που ζήσαμε; Να τονίσουμε ΠΑΛΙ πως η «προσφορά» αυτών των συνεχόμενων  τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων είναι «λαχείο», που κλήρωσε ,ειδικά για τη Μέι.   Αρκούντως, δηλαδή,  ουσιαστική η συμβολή τους  στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος και την επιτυχία του αφεντικού των υπηρεσιών αυτών, εν προκειμένω υπέρ της ακροδεξιάς Τερέζας Μέι και των ρατσιστών εθνικιστών, που στελεχώνουν την κυβέρνησή της.

Απόδειξη τρανή και μοναδική πως και το χτεσινό χτύπημα ήταν «λαχείο» για τη Μέι, είναι και  η σημερινή δημοσκόπηση που  ξεκίνησε στις 2/6 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 4/6, μετά την τρομοκτατική επίθεση και   δίνει προβάδισμα στη Μέι 11 ολόκληρες μονάδες! Και λέμε παραπάνω πως λίγα 24ωρα πριν την επίθεση οι ακροδεξιοί είχαν υποστει σοκ με το 1% διαφορά από τους εργατικούς. Χρειάζεται να πει κανείς περισσότερα;

Αν δεν είναι όλα τούτα συμπτώσεις με «εισαγωγικά», πώς αλλιώς θα έπρεπε να τα χαρακτηρίσουμε για να είμαστε δίκαιοι και συνεπείς στην ιστορική μας κρίση;

από @.. 07/06/2017 10:25 μμ.


το ντεμαράζ στις δημοσκοπήσεις, το οποίο συνεχίζεται. η μεγάλη συσπείρωση τις τελευταίες βδομάδες υπέρ των "εργατικών" οι οποίοι κράτησαν (τηρουμένων των αναλογιών) ψηλά των πήχη των προγραμματικών τους δηλώσεων είναι εντυπωσιακή.

δεν προκύπτει από πουθενά το ότι ανακόπηκε αυτή η εκλογική συσπείρωση από τα ισλαμιστικά τρομοκρατικά χτυπήματα. οι εταιρίες που διενεργούν τις δημοσκοπήσεις έχουν συγκεκριμένη ..ροπή, και τα αποτελέσματά τους δε μεταβλήθηκαν μετά από τα τρομοκρατικά χτυπήματα. για του λόγου του αληθές από wikipedia: opinion polls united kingdom

 

από @Άγνωστος 08/06/2017 1:20 πμ.


Ίσως είναι αναγκαίο να βάζουμε εισαγωγικά στο "ισλαμικά" αν δεν θέλουμε να πυκνώνουμε το προπέτασμα της θρησκειολογικής πολυμορφίας, η οποία μόνο συγκάλυψη οικονομικών και επικυριαρχικών συμφερόντων εξυπηρέτησε όποτε χρησιμοποιήθηκε για συγκρουσιακές επιδιώξεις._

από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr) 08/06/2017 12:07 μμ.


1.Εργατικός είσαι,προσεκτικός όχι. Αυτο λέμε κι εμείς στην ανάλυση πως η συσπείρωση ήταν μεγάλη και υπέρ των Εργατικών. Και εξαιτίας αυτού κατρακύλησαν τα ποσοστά της Μέι. 

2. Αγνωστος.Ναι,σωστή παρατήρηση,φίλε για τα εισαγωγικά.΄Ομως όχι όλες τις φορές. Δεν είναι πάντα τα οικονομικά συμφέροντα που οδηγούν σε  τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και συγκρούσεις.  Η Σαουδική Αραβία (άσχετα αν σήμερα έκανε πίσω) και το Κατάρ από τα πλουσιότερα κράτη,καθοδηγούν τους ακραίους Ισλαμιστές και φυσικά τους χρηματοδοτούν αδρά.Και όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά το κλίμα της αγοράς,που σημαίνει πως οι πετρελαιάδες ζημιές υφίστανται από την αναταραχή στη Μ.Άνατολή,αλλά και στην Ευρώπη. Ο φανατισμός, ειδικα ο φονταμενταλισμός, είναι βασική αιτία συγκρούσεων.και μπορεί μεν οι εξουσίες που κάνουν τους πολέμους να έχουν ΚΑΙ οικονομικά συμφέροντα,αλλά οι στρατιώτες τους που κόβουν λαιμούς,αν δεν είναι καθαρά  μισθοφόροι στην πλειοφηφία τους είναι φανατικά θρησκευόμενοι,εθνικιστές ,πιστοί,οπαδοί  γενικώς σε -ισμους. Οι Σταυροφορίες για παράδειγμα, πέρα από τα οικονομικά συμφέροντα  των ηγεμόνων που εξυπηρέτησαν,  στηρίχτηκαν αποκλειστικά στους ώμους του φανατικά θρησκευόμενου Καθολικού,στρατιώτη του Πάπα.

από @Άγνωστος 11/06/2017 5:50 πμ.


Είχα περισσότερο στο νου μου την, υποβολιμαία από think tanks των ΗΠΑ, “σύγκρουση πολιτισμών” (Huntington & “σία” στην κυριολεξία). Προετοιμάστηκαν μεθοδικότατα όλες οι σημερινές εξελίξεις. Ισχυρές οικονομικά οι χώρες που αναφέρετε αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επιλέγουν από προκαθορισμένες εναλλακτικές της κρυφής ατζέντας που συντάσσεται και υπαγορεύεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού._

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License