Μικροφωνική στη Πλ.Εξαρχείων και παρέμβαση στη Περιφέρεια, για την υπεράσπιση των καταλήψεων

Στις 6/6 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική στη Πλ.Εξαρχείων - Στις 7/6 παρέμβαση στη Περιφέρεια Αττικής - 8/6 7μμ Πλ.Ομονοιας Συγκέντρωση-Πορεία ενάντια στην καταστολή των καταλήψεων

post image

Στις 6/6 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική στη Πλ.Εξαρχείων, για την προπαγάνδιση του κοινού αγώνα ενάντια στην καταστολή των καταλήψεων και την συγκέντρωση-πορεία στις 8/7 στην Ομόνοια.

Στις 7/6 το πρωΐ πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στη Περιφέρεια Αττικής, στη Λ.Συγγρού. Έκλεισε ο δρόμος με πανό,φωνάχτηκαν συνθήματα και κοσμήθηκε το κτίριο με σρπέι. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Κατηλειμμένα Προσφυγικά Λ.Αλεξάνδρας, που υπάγονται στη Περιφέρεια και αποτελούν στόχο ανάπλασης και διαρκούς καταστολής.

10,100,1000άδες καταλήψεις, ενάντια σ' ένα κόσμο οργανωμένης σήψης!

Ακούστε το καλά μπάτσοι κι αφεντικά, κάτω τα χέρια απ' τα προσφυγικά!

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκηνημένοι!

Η αλληλεγγύη, το όπλο των λαών, πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών!

 

Το κείμενο που μοιράστηκε:

Τα ξημερώματα Δευτέρας 13/03/2017 το κράτος πραγματοποίησε μια συντεταγμένη επίθεση ενάντια στον κόσμο του αγώνα. Ο Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου και η κατάληψη στέγης μεταναστ.ρι.ών Αλκιβιάδου 4 εκκενώνονται και το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου δέχεται εισβολή από τις κατασταλτικές δυνάμεις. Κατά την εκκένωση συνελήφθησαν και διώκονται 7 σύντροφοι/ισσες που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της κατάληψης Βίλα Ζωγράφου, ενώ 127 μετανάστ.ρι.ες μεταφέρθηκαν στην Π.Ράλλη.

    Η καταστολή των καταλήψεων και των χώρων αγώνα είναι συνεχής και πολύμορφη: Καταστροφή υποδομών και αποκλεισμός των αυτοοργανωμένων δομών από τους πόρους τους (πχ. νερό, ρεύμα), νομικοί εκβιασμοί και διώξεις από ιδιοκτήτες (ιδιώτες, δήμαρχοι, πανεπιστήμια, υπουργεία κλπ.), καθημερινή αστυνομική τρομοκρατία στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες (παρακολουθήσεις, προσαγωγές, συλλήψεις και φακέλωμα), παρακρατικές-φασιστικές επιθέσεις και πολεμική προπαγάνδα από την κορυφή της εξουσίας έως τον τελευταίο ρουφιάνο-δημοσιογράφο.

      Οι καταλήψεις είναι τα απελευθερωμένα από τον κρατικό έλεγχο εδάφη, όπου στεγάζονται οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας· είναι οι δομές όπου κοινωνικοποιείται ο αγώνας. Ο νέος κύκλος εχθροπραξιών, λοιπόν, που ανοίγει το κράτος, είναι κομμάτι του μωσαϊκού της συνολικής του επίθεσης στον κόσμο του αγώνα. Η συνεχής αυτή επίθεση από κράτος και παρακράτος είναι κομμάτι του ίδιου συρματοπλέγματος που φράζει τον δρόμο σε χιλιάδες μετανάστριες/-ες, ενισχύει τον έλεγχο και την παρακολούθηση στις πόλεις μας, χτίζει φυλακές υψίστης ασφαλείας και οπλίζει το χέρι των παρακρατικών συμμοριών οδηγώντας στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό.


Ούτε σπιθαμή γης στους εξουσιαστές. 

Πορεία Πέμπτη 8 Ιούνη 2017 πλ.Ομόνοιας 7μμ

Εικόνες:

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα 08/06/2017 5:25 πμ.


post image

...

Εικόνες:

...

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα 08/06/2017 5:32 πμ.


post image

...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License