Καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 7μμ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού (πτέρυγες Ά - Β - Γ - Δ & ειδική πτέρυγα υπόγειο), Αγίου Στεφάνου-Πάτρας, Δομοκού και Νιγρίτας βρίσκονται σε κινητοποίηση αρνούμενοι το μεσημεριανό κλείδωμα κρατώντας τα προαύλια ανοιχτά. Τα αιτήματα τους είναι:

1) Η μη κατάργηση του νόμου 4322/2015 που αφορά τις αποφυλακίσεις κρατουμένων.

2) Η κατάργηση του εισαγγελικού βέτο για τη χορήγηση αδειών

3) Η κατάργηση του νόμου που αφορά την αθροιστική έκτιση της ποινής για συγκεκριμένα αδικήματα εντός των φυλακών, κατά τη διάρκεια της άδειας ή μετά την παραβίαση της, αναγκάζοντας τον κάθε κρατούμενο να εκτίσει δύο διαφορετικές ποινές αθροιστικά.

Δύναμη σε όλους τους έγκλειστους που δεν συμβιβάζονται.

Μέχρι την ολικη καταστροφή κάθε θέσμισης εγκλεισμού...

από Αναρχικός Μαύρος Σταυρός - Πυρήνας Έμπρακτης Αλληλεγγύης 08/06/2017 10:12 μμ.


επίσης ξεχάσαμε να αναφέρουμε την συμμετοχή των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License