ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων στηρίζει τις από 18/5 κινητοποιήσεις των εγκλείστων στις φυλακές ενάντια στην αυθαιρεσία και την κατάχρηση της ζωής τους. Στηρίζει τα αιτήματα για:

  1. Τη μονιμοποίηση των διατάξεων του νόμου 4322/2015 που αφορούν τις αποφυλακίσεις κρατουμένων
  2. Την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στον θεσμό των αδειών
  3. Την κατάργηση του νόμου έκτρωμα, που αφορά στην αθροιστική έκτιση της ποινής για συγκεκριμένα αδικήματα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων, κατά την διάρκεια της άδειας ή μετά την παραβίασή της

Συμμετέχουμε και καλούμε στη συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 7μ.μ.

Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
web: http://www.tokeli.gr
email: kratoymenoi@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License