Ακυρώθηκε η σημερινή “ξεδιάντροπη” φιέστα της YESEE, με Τσακαλώτο - Στουρνάρα

Τρίτη 13 Ιούνη 2017

Η ΓΣΕΕ κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και λόγω της κινητοποίησης που εξαγγέλθηκε αναγκάστηκε να ακυρώσει την ημερίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και τον Φίλιππο Σαχινίδη!

Επικαλέστηκε το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο που ορίστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουνίου.

Σε δελτίο τύπου της η ΓΣΕΕ δήλωσε πως η ημερίδα θα μετατεθεί χρονικά σε νέα ημερομηνία!

Την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση στο χώρο της ημερίδας είχαν ανακοινώσει η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα, σωματεία, εργατικές συλλογικότητες κά.

Το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ αναφέρει: Λόγω του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου που ορίστηκε για την Τρίτη 13 Ιουνίου και συμπίπτει με την ημερίδα – παρέμβαση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Η 2η αξιολόγηση και η προοπτική της οικονομίας», και κατόπιν συμφωνίας του συνόλου των ομιλητών, η πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης μετατίθεται χρονικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License