Εξάρχεια: Πανό αλληλεγγύης στον Μάικλ Κιμπλ, αναρχικό αιχμάλωτο στις ΗΠΑ

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/06/12/exarchia-greece-j11-banner-th58-solidarity-with-michael-kimble/

 

Την Κυριακή 11 Ιούνη 2017, στο πλαίσιο της διεθνούς μέρας στήριξης των μακροχρόνια έγκλειστων αναρχικών, κρεμάσαμε στην κατάληψη Θεμιστοκλέους 58 πανό αλληλεγγύης στον σύντροφο Μάικλ Κιμπλ, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Χόλμαν στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Ο Μάικλ Κιμπλ είναι ένας γκέι μαύρος αναρχικός που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για το ξεπάστρεμα ενός λευκού ομοφοβικού ρατσιστή. Ο Μάικλ, παρ’ ότι βρίσκεται αιχμάλωτος εδώ και 30 χρόνια, συνεχίζει να αντιστέκεται με κάθε διαθέσιμο μέσο στον καθημερινό εγκλεισμό, προπαγανδίζοντας ταυτόχρονα τη βίαιη ρήξη με κάθε εξουσία.

Μ’ αυτό το πανί, του στέλνουμε πίσω λίγη από τη δύναμη που μας χαρίζει κάθε φορά που διαβάζουμε τα εμπρηστικά κείμενά του. Κράτα γερά, σύντροφε, και να ξέρεις πως οι ιδέες σου αντηχούν στην άλλη πλευρά του ωκεανού.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΦΥΛΑΚΗ!

Chaoten

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΙΣΩΜΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΪΚΛ ΚΙΜΠΛ.

στα αγγλικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License