Αντιφασιστική πορεία στον Πειραιά 24/6 ώρα 7μμ

Αντιφασιστική πορεία στην καρδιά του Πειραιά το Σάββατο 24 Ιουνίου, 7 η ώρα το απόγευμα στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι). Το επόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου θα γίνει αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Καλλιθέας στις 6μμ το απόγευμα στη πλατεία Κύπρου. Πειραιάς και Καλλιθέα πόλεις καθαρές απο φασίστες.

post image

Αντιφασιστική πορεία στην καρδιά του Πειραιά το Σάββατο 24 Ιουνίου, 7 η ώρα το απόγευμα στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι). Το επόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου θα γίνει αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Καλλιθέας στις 6μμ το απόγευμα στη πλατεία Κύπρου.
Πειραιάς και Καλλιθέα πόλεις καθαρές απο φασίστες.

Σύνδεσμος για την πορεία παρατίθεται παρακάτω: https://www.facebook.com/events/1920200068256923/?active_tab=about

 

Εικόνες:

από @ΑΣΥΚΑΜΟ 18/06/2017 5:09 μμ.


Με την συλλογικότητα μπορεί να γίνει μέσω email: asykamo@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License