[Αθήνα] Μαζική παρέμβαση αλληλεγγύης για τον Τάσο Θεοφίλου σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό


Την Παρασκευή το βράδυ (16/6) αρκετές δεκάδες συντρόφισσες και σύντροφοι πραγματοποίησαν μαζική παρέμβαση αλληλεγγύης για τον Τάσο Θεοφίλου σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό προπαγανδίζοντας την πορεία του επόμενου Σαββάτου (24/6). Μοιράστηκαν κείμενα και τοποθετήθηκαν αυτοκόλλητα στους συρμούς των τρένων και στους χώρους των σταθμών Βικτώρια, Αττική, Στ. Λαρίσης, Ομόνοια, Σύνταγμα, ενώ γράφτηκαν συνθήματα και στένσιλ στους χώρους και τις πλατείες γύρω από αυτούς. Η παρέμβαση συνεχίστηκε στην Ερμού και ολοκληρώθηκε στο Μοναστηράκι.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΗ (πανελλαδικής ημέρας δράσης)
12:00, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License