ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 20/6/17 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουνίου - 9:00, δικαστήρια Ευελπίδων (κτήριο 5, αίθουσα 4)

post image

Δικάζεται αύριο, 20 Ιουνίου στις 9:00, στο Ζ’ μονομελές πλημμελειοδικείο Αθηνών (δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 5, αίθουσα 4) ο χρυσαυγίτης που στις 14-2-2017 μαζί με άλλους επιτέθηκε λεκτικά στη Μάγδα Φύσσα , προσβάλλοντας χυδαία την ίδια αλλά και τη μνήμη του Παύλου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη δίκη της Χ.Α. που ξεκίνησαν οι ίδιοι στο εφετείο Αθηνών, όταν επρόκειτο να καταθέσει μάρτυρας από το στέκι “Αντίπνοια” για τη δολοφονική επίθεση που είχαν υποστεί το 2008 από τάγμα εφόδου της Χ.Α.

Είναι χρέος μας να είμαστε εκεί σε ένδειξη σεβασμού και στήριξης στην οικογένεια του Παύλου, αλλά πάνω από όλα για να καταλάβουν οι φασίστες ότι οι μέρες που δρούσαν ανενόχλητοι τελείωσαν ανεπιστρεπτί.

Παντού και πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

http://www.antinazizone.gr/2017/06/20617.html?m=1

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License