Αντιφασιστικές πορείες σε Πειραιά και Καλλιθέα

Μικροφωνικές και διαδηλώσεις: - Σάββατο, 24/06, 7μμ, πλ. Κανάρη Πασαλιμάνι - Σάββατο, 01/07, 6μμ, πλ. Κύπρου Καλλιθέα

post image

Οι φασίστες απομονωμένοι από την κεντρική πολιτική σκηνή και αδυνατώντας να παράξουν ρατσιστικό κίνημα, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, αρκούνται σε γεγονότα μακριά από τον κεντρικό ιστό της πόλης. Μενίδι και Ασπρόπυργος είναι σημεία του χάρτη στα οποία διεκδικούν να συγκροτηθούν, έχοντας πάντα πολύ στενά περιθώρια λόγω της πολιτικής περιόδου και των αντανακλαστικών του αντιφασιστικού κινήματος.

Αυτή η συνθήκη μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε τις πλούσιες ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας, να χτίσουμε μηχανισμό ικανό να τσακίσει μια για πάντα τα τσιράκια των αφεντικών και να διαμορφώσει παράγοντα προοπτικής ο οποίος να εμπλουτίσει τον πολιτικό διάλογο και να δώσει τη δυνατότητα για ματιές μακριά από τον ορίζοντα.

Η τελική Αντιφασιστική Νίκη η οποία θα προσφέρει δυνατό πάτημα για την Κομμουνιστική Εξέγερση, στο σήμερα, δεν είναι μακριά, αλλά προϋποθέτει συνεχή αγώνα στην ίδια μαχητική κατεύθυνση.

Ξεπερνώντας χρόνιες παθογένειες οι οποίες έχουν προέλθει από έναν αφηρημένο κινηματισμό, είναι απαραίτητο να προσανατολιστούμε σε άλλη κατεύθυνση, και να στρέψουμε τις κεραίες μας προς την μετατροπή των υπαρχόντων πολιτικών υποκειμένων σε επαναστατικές οργανώσεις με επαναστατικό σχέδιο.

Οι κινητοποιήσεις σε Πειραιά στις 24/06 και σε Καλλιθέα στις 01/07 αποτελούν λιθαράκι στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Το μήνυμα είναι σαφές. Οι γειτονιές μας ανήκουν, οι φασίστες πίσω στις τρύπες τους.

Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και λίγο καιρό μετά από τις σφοδρές ήττες που δέχθηκαν οι φασίστες σε Πέραμα και Ασπρόπυργο, οι γειτονιές του Πειραιά και της Καλλιθέας θα γεμίσουν με αντιφασιστικό παλμό.

Αντιφασίστες παντού. Φασίστες πουθενά!

Μικροφωνικές και διαδηλώσεις:

  • Σάββατο, 24/06, 7μμ, πλ. Κανάρη Πασαλιμάνι
  • Σάββατο, 01/07, 6μμ, πλ. Κύπρου Καλλιθέα

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License