ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Αντιλαμβανόμαστε τους αναρχικούς και αντιεξουσιαστικούς χώρους ως δομές στις οποίες αυτοοργανώνουμε τους αγώνες, ζούμε συλλογικές στιγμές έξω από τις εξουσιαστικές σχέσεις που το κράτος και ο καπιταλισμός θα ήθελαν να μας επιβάλλουν καθημερινά.
Του τελευταίο καιρό, το κράτος διενέργησε ποικίλες επιθέσεις ενάντια σε καταλήψεις και στέκια σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Αγρίνιο και Λάρισα.    

Τη νύχτα της 11ης προς 12 Ιούνη, τοποθετήσαμε εμπριστικό μηχανισμό σε βανάκι της εταιρίας ΑΚΤΩΡ στην οδό Μακεδονικής Αμύνης σαν απάντηση σε αυτές τις επιθέσεις.

Ξερουμε ότι η εταιρία αυτή κατασκευάζει τις δομές του εχθρού, όπως το μεταλλείο των Σκουριών που καταστρέφει τη γη για καπιταλιστικά οφέλη ή ακόμη, το μετρό της Θεσ/νίκης, προορισμένο για να στηρίξει και να ενισχύσει τη ροή του κεφαλαίου.

Επιλέξαμε την 11η Ιούνη, διεθνή ημέρα αλληλεγγύης με τους αναρχικούς αιχμαλώτους με μακροχρόνιες ποινές, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με όλους τους αιχμάλωτους συντρόφους ανά τον κόσμο.

Φωτιά σε όλα τα κελιά.                                                                             

Θάνατος σε κράτος και κεφάλαιο.

 

Άμεση δράση για την αναρχία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License