Ανταπόκριση από παρέμβασεις αλληλεγγύης στον Τ. Θεοφίλου

https://apatris.info/antapokrisi-apo-paremvasis-allilengyis-ston-t-theofilou/

post image

Επιπλέον φωτογραφίες εδώ:

https://apatris.info/antapokrisi-apo-paremvasis-allilengyis-ston-t-theofilou/

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε βραδινή αφισοκόλληση με τρικάκια, αυτοκόλλητα και χαρτοπανό σε στάσεις λεωφορείων, στο κέντρο της Αθήνας (Κάνιγγος, Ακαδημίας και Σόλωνος) προπαγανδίζοντας την πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό-κομμουνιστή Τ. Θεοφίλου, που θα γίνει το Σάββατο 24 Ιούνη (ημέρα πανελλαδικής δράσης), στο Μοναστηράκι, στις 12:00.

Σήμερα, 21 Ιούνη, ημέρα Τετάρτη μπλοκάραμε τις εισόδους των κεντρικών γραφείων της τράπεζας Alpha Bank επί της στοάς Νικολούδη και Σταδίο. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη ληστεία της Alpha Bank στην Πάρο και για ένταξη στην Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν περίπου 50 σύντροφοι και συντρόφισσες, πετάχτηκαν τρικάκια, κολλήθηκαν αυτοκόλλητα που καλούσαν στην πορεία αλληλεγγύης και μπλοκάραμε τις εισόδους για περίπου 30 λεπτά, καθώς φεύγοντας μπλοκάραμε και την είσοδο του υποκαταστήματος της Alpha Bank επί της οδού Πανεπιστημίου για λίγα λεπτά ακόμη.

Στα πλαίσια της ημέρας πανελλαδικής δράσης σε αλληλεγγύη στον Τ. Θεοφίλου, πορεία Σάββατο 24 Ιούνη, στο Μοναστηράκι, στις 12:00.

Λευτεριά στον Τάσο Θεοφίλου.

Συγκεντρωτικό δράσεων για πανελλαδική ημέρα δράσης:

https://apatris.info/panelladiki-imera-draseon-allilengyis-theofilou/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License