ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

 

Ο αναρχικός κομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία ενατίον του και να αποφυλακιστεί αμέσως.

  • Γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος του και κρατείται επί πέντε χρόνια απλώς και μόνο για να ικανοποιηθεί η ασυδοσία της «δικαστικής χούντας».
  • Γιατί αν και στη δίκη του σε πρώτο βαθμό το κατηγορητήριο εναντίον του κατέρρευσε και απαλλάχτηκε για τις βασικές κατηγορίες, του επιβλήθηκε 25ετής φυλάκιση, επειδή η εισαγγελική ιερά εξέταση χρειάζεται «δράστες» για να διαιωνίζει το ρόλο του σιδηρού βραχίονα της επιβολής του νόμου και της τάξης.
  • Γιατί η ψοφοδεής κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τολμά να αμφισβητήσει στοιχειωδώς τη δικαστική και αστυνομική αυθαιρεσία, αλλά συνεχώς δίνει εξετάσεις υπακοής στο νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό και την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία.
  • Γιατί ο Τάσος Θεοφίλου, εκτός από σπουδαίος αγωνιστής, είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας οργανικός διανοούμενος του δρόμου και του αγώνα, που μέσα και έξω από τη φυλακή απέδειξε και αποδεικνύει ότι ο κομμουνισμός είναι απελευθερωτικό και μορφωτικό κίνημα.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

 

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License