αντιφασιστική παρέμβαση με σπρέι στην Καισαριανή-22/6/2017


post image

    Την Παρασκευή 22/6/2017 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση με spray στην Καισαριανή. Η βραδυνή μας εξόρμηση ξεκίνησε απο το Σκοπευτήριο,κινήθηκε περιμετρικά του άλσους, στα στενά γύρω απο την Παναγίτσα και κατέληξε έξω απο τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νήαρ Ηστ επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.Κάνοντας αισθητή την παρουσίας μας δώσαμε για ακόμα μία φορά ένα σαφές μήνυμα,ότι η οποιαδήποτε απόπειρα αμφισβήτησης του αντιφασιστικού αγώνα τόσο σε λόγο,όσο και σε δράση  στις γειτονιές μας  απο τους ιδεολογικούς απογόνους του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου καθιστάται αδύνατη και ταυτόχρονα η οποιαδήποτε απόπειρα παρουσίας τους σε αυτές δεν καθίσταται ανεκτή και θα συνεχίσει να επιφέρει  μεγαλύτερες επιπτώσεις προς τη μεριά τους.

 

     ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑΣ!!!!!         

 

                     Αντιφασιστική Συνέλευση από τα Ανατολικά της Αθήνας

                   (https://antifasceasta.espivblogs.net)

 

e-mail επικοινωνίας  antifasceasta@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License