Επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας για αλληλεγγύη στον Τ. Θεοφίλου

πηγη: https://indicator.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E

Επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας για αλληλεγγύη στον Τ. Θεοφίλου

Ομάδες ατόμων προκάλεσαν επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας γύρω από την οδό Ακαδημίας. Συγκεκριμένα, έσπασαν τις τζαμαρίες σε  υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Χαριλάου Τρικούπη με την οδό Ακαδημίας και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε άλλα δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην γύρω περιοχή.

Οι φθορές προκληθήκαν από αναρχικούς σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Αθήνα και κατηγορήθηκε με βάση ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική ως δράστης της αιματηρής ληστείας σε τράπεζα στην Νάουσα της Πάρου το 2012 και ενόψει της δικαστικής απόφασης σε 2ο βαθμό για την υπόθεση, η οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεοφίλου, είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης αν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κάνει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, που ζήτησε την ενοχή του για όλες τις πράξεις που του αποδίδονται, ακόμη και γι’ αυτές για τις οποίες είχε αθωωθεί.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License