Σχετικά με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις με τη χρήση της συλλογικής μας υπογραφής “ΡΑΕ 93.8fm”

Tοποθέτηση των Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης σχετικά με τις δυο δημοσιεύσεις, οι οποίες έχουν γίνει απο τον λογαριασμό του εγχειρήματος στις 30/6 και 1/7.

 

Στις 30/6(Με αφορμή την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ) και 1/7 (Τα περιστατικά της δίκης του Επαναστατικού Αγώνα) έγιναν οι παραπάνω δημοσιεύσεις με την υπογραφή του αυτοοργανωμένου εγχειρήματος, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση στη διαχειριστική συνέλευση του σταθμού. Οι απόψεις που εκφράζονται, καθώς και η αφήγηση των γεγονότων, αφορούν προσωπικές τοποθετήσεις της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης προτάσσουν την αντιπληροφόρηση και την ελεύθερη έκφραση και όχι την όξυνση των ενδοκινηματικών αντιπαραθέσεων. Η κάθε εκπομπή διατηρεί την αυτονομία της και έχει την πλήρη ευθύνη του λόγου που εκφέρει δημόσια.

Κατ'όπιν ζητάμε απο τη ΣΟ του indymedia να κατεβάσει τις παραπάνω δημοσιεύσεις, ως κατάχρηση της υπογραφής των ΡΑΕ93.8fm. Το επίμαχο ηχητικό έχει κατέβει ήδη απο το αρχείο του σταθμού, καθώς δεν προσφέρει τίποτα στην εξέλιξη της δίκης, όσο και στην αντιπληροφόρηση γενικότερα.

Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί προϊόν μεροληπτικής ή μη στάσης προς κάποιον/α πολιτικό/ή κρατούμενο/η. Απόδειξη εξ'άλλου αποτελεί το γεγονός οτι τα μικρόφωνα του σταθμού είναι και θα είναι ανοιχτά τόσο για τα μέλη του Ε.Α.(Αθανασοπούλου, Γουρνάς, Μαζιώτης, Ρούπα), όσο και για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους ανεξαιρέτως που θέλουν να εκφραστούν, είτε για την υπόθεση τους είτε για άλλα κοινωνικά ζητήματα. Μια ματιά στο ηχητικό αρχείο του σταθμού επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Η δημοσια προεκταση του ζητήματος για εμάς λήγει εδώ και το εσωτερικό κομμάτι θα επιλυθεί εντώς των διαδικασιών του εγχειρήματος.



Συντροφικα,

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93,8fm

www.radio98fm.org

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License