Λήξη Της Υπόθεσης Εκμετάλλευσης Και Βιασμού Ανηλίκων Στα Προσφυγικά Λ. Αλεξάνδρας

Σήμερα 3/7/17 η Κοινότητα και η Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών έλυσαν και στην πράξη την υπόθεση εκμετάλευσης και βιασμού ανηλίκων από τους γονείς τους στη γειτονιά των Προσφυγικών.

          Σήμερα 3/7/17 η Κοινότητα και η Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών έλυσαν και στην πράξη την υπόθεση εκμετάλευσης και βιασμού ανηλίκων από τους γονείς τους στη γειτονιά των Προσφυγικών. Αφού διαπιστώθηκε ότι οι γονείς δεν κατοικούσαν πλέον στην γειτονιά, αλλά έχοντας μετακομίσει αλλού διατηρούσαν απλά ένα σπίτι ως κεφάλαιο, και αφού δοκιμάστηκαν όλοι οι τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος, η κοινότητα των προσγυγικών απελευθέρωσε τον χώρο και τον παρέδωσε πίσω στον κόσμο της ισότητας και της ελευθερίας.

             Ανακοινώνουμε και δημόσια ότι τα άτομα αυτά δεν αποτελούν, και φυσικά πλέον, ανθρώπους της γειτονιάς μας.

              Ευχαριστούμε τους ελάχιστους σε αριθμό συντρόφους και συλλογικότητες που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα της Συ.Κα.Προ για τα σοβαρά αυτά γεγονότα. Κάθε βήμα που κάνουμε μαζί δημιουργεί και ένα νέο κοινό τόπο.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ

 

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

3/7/2017

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License