[Ζωγράφου] Παρέμβαση για την εργοδοτική δολοφονία της Ντανιέλα Πρελορέντζου

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε παρέμβαση λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία της εργάτριας Πρελορέντζου Ντανιέλα.

post image

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία της εργάτριας Πρελορέντζου Ντανιέλα.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια, φωνάχτηκαν συνθήματα και αναρτήθηκε πανό πάνω στο οποίο αναγραφόταν "Δεν είναι ατυχήματα μην έχετε αυταπάτες, κράτος δημοτική αρχή - αφεντικά δολοφονούν εργάτες".

Δεν ξεχνάμε τον θάνατο της 62χρονης Ντανιέλα η οποία θυσιάστηκε στο βωμό της καθαριότητας. Οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι και τα αφεντικά δεν δίνουν δεκάρα γι' αυτούς. Αυτό που τους νοιάζει είναι να βγάλουν τη δουλειά με κάθε κόστος, ακόμα και με κόστος την ίδια τους τη ζωή.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License